Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

«Λεό» και Κατσουράνης οι βάσεις της ΑΕΚ!!

Με περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που επιθυμούν να ενταχθούν στο ρόστερ την επόμενη σεζόν ασχολούνται στην ΑΕΚ. Φήμες για Λεονάρντο και Κατσουράνη!

«Λεό» και Κατσουράνης οι βάσεις της ΑΕΚ
Σε δέκα μέρες ξεκινούν οι υποχρεώσεις της ΑΕΚ στη Γ’ Εθνική, όμως οι ιθύνοντες του συλλόγου καταστρώνουν τα πλάνα τους για την ομάδα που θα συμμετάσχει την επόμενη σεζόν στη Β’ Εθνική.

Πρόθεση των υπευθύνων είναι να δημιουργηθεί από φέτος ένας «κορμός», ο οποίος θα καταστήσει την Ένωση ανταγωνιστική και θα καταφέρει να πάρει άμεσα την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα.

Στο πλαίσιο εντάσσονται οι δύο κινήσεις που έχουν γίνει με την συμφωνία με τους Πέτρο Μάνταλο και Αμπλαγέ Φαγέ, οι οποίοι θα προστεθούν στο «κιτρινόμαυρο» ρόστερ από την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Στόχος των ιθυνόντων είναι να αποκτηθούν ικανοί και εξελίξιμοι παίκτες, όπως για παράδειγμα ο Δημήτρης Γούτας της Ξάνθης. Κάποιοι θεωρούν την συγκεκριμένη υπόθεση «κλεισμένη», ενώ προσπάθειες έχουν γίνει και για τον Δημήτρη Κουρμπέλη του Αστέρα Τρίπολης.

Επίσης, στην ΑΕΚ φέρονται να έχουν στο μεταγραφικό τους στόχαστρο τον Παναγιώτη Μπάλα του Ατρομήτου και τον Νίκο Κοροβέση του ΠΑΣ Γιάννινα.

Σύμφωνα με την «Ώρα των σπορ», δεν αποκλείεται ο Δημήτρης Μελισσανίδης προσωπικά να αναλάβει τις υποθέσεις του Κώστα Κατσουράνη, του οποίου το συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ λήγει λίγο πριν από το Μουντιάλ της Βραζιλίας, και του Λεονάρντο, ο οποίος έχει εκφράσει επιθυμία να επιστρέψει στην Ένωση.

Ο «Κατσούρ» δεν σκέφτεται να φορέσει άμεσα την κιτρινόμαυρη φανέλα, όμως παρουσιάζεται θετικός στο ενδεχόμενο να βοηθήσει στη νέα προσπάθεια που γίνεται με τους Λυμπερόπουλος, Δέλλα και φυσικά τον Μελισσανίδη.

Όλα, όμως, θα κριθούν μετά το πέρας του Παγκοσμίου Κυπέλλου, το οποίο είναι το επόμενο καλοκαίρι. Από την πλευρά του, ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός, έκανε δηλώσεις που αποτελούν την καλύτερη «πάσα» για τον γνωστό επιχειρηματία για να κάνει τις απαραίτητες ενέργειες.

Πρέπει, όμως, να τονιστεί πως μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει η παραμικρή κίνηση από πλευράς ΑΕΚ για αυτό το θέμα.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: