Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

«Σύντομα θα είναι έτοιμο το γήπεδο»

Δεν αργεί η ώρα που η Ρόμα θα μπει στο δικό της… σπίτι, όπως τόνισε ο πρόεδρος του συλλόγου Τζέιμς Παλότα, καθώς σύντομα θα είναι έτοιμο το νέο της γήπεδο.

«Σύντομα θα είναι έτοιμο το γήπεδο»
Πλησιάζει η… μεγάλη ώρα για τη Ρόμα, καθώς σύμφωνα με τον Τζέιμς Παλότα, σύντομα το νέο γήπεδο της ομάδας θα είναι έτοιμο. Όπως τόνισε σε συνέντευξή του ο πρόεδρος των «τζιαλορόσι», δεν αργεί η στιγμή που ο σύλλογος θα έχει το δικό του… σπίτι και θα φύγει οριστικά από το «Ολίμπικο». Επιπλέον σχολίασε και την πώληση του Λαμέλα και του Μαρκίνιος, θεωρώντας πως ήταν πολύ καλές επιχειρηματικές κινήσεις, που απέφεραν κέρδος.

«Δουλεύουμε εδώ και 18 περίπου μήνες, ώστε να μπορέσουμε να χτίσουμε το νέο γήπεδο της Ρόμα. Για την ώρα αγωνιζόμαστε στο “Ολίμπικο”, που είναι ένα γήπεδο χτισμένο στα τέλη της δεκαετίας του ’60 και οι κερκίδες είναι μακριά από τον αγωνιστικό χώρο, λόγω του στίβου που υπάρχει. Το δικό μας γήπεδο θα έχει χωρητικότητα 60.000 θεατών, το οποίο θα είναι σύντομα έτοιμο, ενώ έχουμε από τώρα συμφωνήσει για αρκετές χορηγίες. Το πόσο θα κοστίσει είναι κάτι το οποίο δεν μπορώ να σας το πω», ήταν αρχικά τα λόγια του.

Όσον αφορά στις πωλήσεις των Λαμέλα και Μαρκίνιος: «Πέρυσι το καλοκαίρι πήραμε ένα 17χρονο Βραζιλιάνο για 3 εκατομμύρια ευρώ και ένα χρόνο μετά τον πουλήσαμε για παραπάνω από 30 εκατομμύρια στην Παρί Σεν Ζερμέν. Με αυτά τα χρήματα αγοράσαμε τέσσερις πάρα πολύ καλούς παίκτες. Επιπλέον την ώρα που η Τότεναμ πούλησε 100 εκατομμύρια τον Μπέιλ στη Ρεάλ, την άλλη μέρα εμείς της πουλήσαμε για 35 τον Λαμέλα, που είναι 21 ετών. Νομίζω ότι ήταν πάρα πολύ καλές επιχειρηματικές κινήσεις».Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: