Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

«Μας τρέλανε ο Κάτσε»


Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Μιχάλης Λεοντιάδης, μίλησε στον Arena 89,4 και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο θέμα του Κάτσε, στο ρόστερ της ομάδας αλλά και στην αναμέτρηση του “Δικεφάλου” με την Βέροια.
Για τον Κάτσε:
leontiadhs«Αυτός ο παίκτης μου άρεσε πέρσι γιατί μαρκάρει, πασάρει, κάνει τα πάντα. Γιατί το έκανε; Γιατί; Είναι ανεγκέφαλος; Μας τρέλανε όλους. Από εκεί που τον συμπαθούσαμε όλοι μας ήρθε μπούμερανγκ. Δεν ξέρω τι να πω… Πέφτω από τα σύννεφα. Επειδή έμαθα και εγώ κάποια πράγματα λένε ότι άλλοι έβαλαν την φωτογραφία και όχι αυτός. Αν την έβαλε αυτός όμως θέλει σκότωμα! Με την καλή έννοια… Ποδοσφαιρικά μιλάμε. Αν ήξερε τι έκανε να πάει στο καλό. Πρέπει να μάθουμε ακριβώς τι έγινε. Έχω ακούσει 100 διαφορετικές γνώμες»
Για Τζαβέλα και Νίνη:
«Ο ΠΑΟΚ για εμένα θέλει στοπερ. Δεν έχουμε στοπερ. Έχουμε αργή άμυνα. Για την Ελλάδα δεν είμαστε έτοιμοι ακόμη για το πρωτάθλημα. Θα κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας; Δεν μου βγαίνει εμένα προσωπικά να πω ότι θα πάω εκτός έδρας και θα νικήσω τον Ολυμπιακό. Μπορεί να πάρουν τον Ιανουάριο αλλά τότε το πουλάκι θα έχει πετάξει. Έχουμε μείνει στο θα κάνουμε. Μακάρι να κάνω λάθος. Έχουν την αισιοδοξία μέσα στην ΠΑΕ ότι θα πάρουμε το πρωτάθλημα; Τους τρεις πόντους που έχασε ο ΠΑΟΚ με τον Παναιτωλικό ο Ολυμπιακός που θα τους χάσει; Ο ΠΑΟΚ πρέπει να κάνει καλή ομάδα και νικάει και τους διαιτητές» για να προσθέσει:
«Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα και δεν παρακαλάει κανένα. Τα πέντε λιθαράκια μπήκαν μην λέμε ότι θέλουμε αλλά όποιος δεν θέλει να κάτσει να πάει στο καλό. Άμα δεν γουστάρεις το μπούλο! ενώ στην συνέχεια είπε: Ο Νίνης που θα παίξει; Θα τον βάλει πίσω από τον Αθανασιάδη. Και ποιος θα μείνει εκτός. Ας πάρουμε έναν ακόμα εκεί να έχουμε παίκτες».
Για τον αγώνα με την Βέροια:
«Έχουμε πολύ καλύτερη ομάδα αρκεί να παίξουμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Αν παίξουν μπάλα δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από το διπλό. Δεν μπορώ να πω ποια Βέροια. Δεν μου δίνει την ψυχολογία η ομάδα. Έχουμε πολύ καλύτερη ομάδα αλλά οι φανέλες δεν παίζουν ποδόσφαιρο».


Πηγή:arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: