Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

Τιμήθηκε ο Χάρπερ, βασικός ο Νταμπίζας!

Στο «St. James Park» βρέθηκαν παλιές δόξες της Νιούκαστλ και της Μίλαν για να τιμήσουν τον Στιβ Χάρπερ για τα 20 έτη προσφοράς του στις «καρακάξες». Βασικός με την παλιά ομάδα του ο Νίκος Νταμπίζας.

Τιμήθηκε ο Χάρπερ, βασικός ο Νταμπίζας
Σε ένα παιχνίδι που παρακολούθησαν 51.000 κόσμου και είχε φιλανθρωπικό σκοπό, η Νιούκαστλ τίμησε τον Στιβ Χάρπερ για την 20ετή προσφορά του στην ομάδα με παλιές δόξες των «καρακαξών» και της Μίλαν να κάνουν την εμφάνισή τους στο χορτάρι.

Ανάμεσά του βρέθηκε και ο νυν τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Νίκος Νταμπίζας, που αγωνίστηκε με τα χρώματα της Νιούκαστλ από το 1998 έως το 2004, και μάλιστα λίγο έλειψε να σκοράρει προς το τέλος της αναμέτρησης, η οποία ολοκληρώθηκε με 0-0 και οδηγήθηκε στα πέναλτι.

Εκεί επικράτησαν οι... παλιοσειρές τω «καρακαξών» με 2-1.

inner

Οι παίκτες που αποτέλεσαν το ρόστερ της Νιούκαστλ:

Στιβ Χάρπερ, Πάβελ Σρνίτσεκ, Τζον Μπέρεσφορντ, Ολιβιέ Μπερνάρντ, Νίκος Νταμπίζας, Μπράιαν Κίλκλαϊν, Ντάρεν Πίκοκ, Αλεσάντρο Πιστόνε, Στιβ Ουάτσον, Τζόι Μπάρτον, Λι Μπόιερ, Νίκι Μπατ, Λι Κλαρκ, Κιέρον Ντάιερ, Ρούελ Φοξ, Κιθ Γκιλέσπι, Νταβίντ Ζινολά, Λάιαμ Ο΄ Μπράιεν, Σκοτ Σέλαρς, Νολμπέρτο Σολάνο, Στιβ Στόουν, Άλαν Τόμπσον, Ρομπ Λι, Φαουστίνο Ασπρίγια, Πίτερ Μπίρτσλι, Άντι Κόουλ, Λες Φέρντιναντ, Πολ Κίτσον, Άλαν Σίρερ.

Οι παίκτες που αποτέλεσαν το ρόστερ της Μίλαν:

Σεμπαστιάνο Ρόσι, Μάσιμο Ταΐμπι, Φράνκο Μπαρέζι, Ρομπέρτο Φαβάλι, Πάολο Μαλντίνι, Ρομπέρτο Μούσι, Μάσιμο Όντο, Τζιουζέπε Πάνκαρο, Πιέτρο Βίερκοβουτ, Ιμπράημ Μπα, Ζβόνιμιρ Μπόμπαν, Αλεσάντρο Κοστακούρτα, Άντζελο Καρμπόνε, Φεντερίκο Τζιούντι, Κρίστιαν Λαντινιότι, Τζιανλουίτζι Λεντίνι, Μαρκ φαν Μπόμελ, Ντανιέλε Μασάρο, Κριστιάν Βιέρι, Πάολο Ντι Κάνιο

inner


Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: