Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

Στο «στόχαστρο» ο Χότζον!!

Η κακή εικόνα της Αγγλίας στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ουκρανία (0-0) έφερε αντιδράσεις! Οι Γκάρι Λίνεκερ και Μάικλ Όουεν άσκησαν έντονη κριτική στον Χότζον, που με τη σειρά του, απάντησε!

Στο «στόχαστρο» ο Χότζον!
Η πρώτη θέση στη βαθμολογία του προκριματικού ομίλου του Παγκοσμίου Κυπέλλου δεν αρκεί για τους Άγγλους.

Διψούν για καλό θέαμα και περιμένουν, επιτέλους, από την εθνική τους να «καθαρίζει» εύκολα την πρόκριση για τα τελικά μιας μεγάλης διοργάνωσης! Ειδικά, όταν η εικόνα που παρουσιάζει δεν... βλέπεται, τότε είναι αναμενόμενο να υπάρξουν και «εκρήξεις»! Όπως αυτή του Γκάρι Λίνεκερ!

Ο παλαίμαχος άσος των «τριών λιονταριών» δεν χρειάστηκε να πει πολλά! Μια λέξη στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitterκαι το... φυτίλι άναψε! «Άθλια», ήταν το σχόλιό του μετά το τέλος του αγώνα, προτού το διαγράψει. Στη συνέχεια, ωστόσο, χτύπησε ξανά γράφοντας: «Καλό αποτέλεσμα για την Αγγλία... Βραζιλία, Ισπανία, Γερμανία, Αργεντινή βρήκατε μεγάλο μπελά! Τι συμβαίνει με ορισμένους παίκτες, όταν φορούν τη φανέλα της εθνικής;».

Οι Άγγλοι δημοσιογράφοι «μυρίστηκαν» αμέσως το μπαρούτι και δεν δίστασαν να μεταφέρουν την ατάκα στον Ρόι Χότζον! Εμφανώς εκνευρισμένος, ο έμπειρος προπονητής, απάντησε:

«Εάν οι προσδοκίες για εμάς είναι τόσο μεγάλες, να έρθουμε δηλαδή σε έδρες όπως αυτή της Ουκρανίας και να περάσουμε άνετα, τότε θα δυσκολευόμαστε να εξασφαλίζουμε θετικά αποτελέσματα. Ας θεωρούν ότι έχω άγνοια, όμως εγώ θεωρώ ότι ήταν καλό αποτέλεσμα (0-0). Μου προκαλεί έκπληξη που υπάρχουν τέτοιες αντιδράσεις στην Αγγλία. Οι παίκτες μου έκαναν καλή δουλειά. Ήταν διαφορετική εικόνα από το 4-0 επί της Μολδαβία,ς όμως είμαι χαρούμενος για την εμφάνισή τους».

Μέσω Twitter, «χτύπησε» και ο Μάικλ Όουεν, ο οποίος έγραψε: «Βλέποντας το μέλλον, είναι δύσκολο να εμφανιστείς αισιόδοξος. Λίγες καλές εμφανίσεις, λίγες μέτριες και ορισμένες κακές»!
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: