Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

Παραιτήθηκε από την Τουρκία ο Τάνιεβιτς!!

Ο Μπόγκνταν Τάνιεβιτς υπέβαλε την παραίτησή του από την εθνική Τουρκίας. Συγγνώμη από τον Τούρκογλου.

Παραιτήθηκε από την Τουρκία ο Τάνιεβιτς
Την παραίτησή του από τη θέση του ομοσπονδιακού τεχνικού της Τουρκίας υπέβαλε ο Μπόγκνταν Τάνιεβιτς σε συνέντευξη Τύπου.

«Αναλαμβάνω την ευθύνη για την αποτυχία μας στο Ευρωμπάσκετ. Είχα πάντα τη στήριξη της ομοσπονδίας, δούλευα υπό τις καλύτερες συνθήκες, είχα μια πολύ καλή ομάδα, ίσως την καλύτερη στη διοργάνωση, όμως σκεφτήκαμε πρόωρα τη δεύτερη φάση. Αποχωρώ και ευχαριστώ την ομοσπονδία. Αγαπώ την Τουρκία, εδώ θα συνεχίσω να μένω κι έχω κάνει πολλούς καλούς φίλους», δήλωσε.

Ο πρόεδρος της τουρκικής ομοσπονδίας, Τουργκάι Ντεμιρέλ, τόνισε: «Αποδεχόμαστε την παραίτηση του κ. Τάνιεβιτς. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του και δεν ξεχνάμε τις θυσίες που έκανε για την ομάδα αυτή. Θα θέλαμε να είχε ολοκληρωθεί υπό καλύτερες συνθήκες η συνεργασία μας, αλλά δυστυχώς έτσι είναι τα πράγματα».

Ο Χέντο Τούρκογλου, αρχηγός της ομάδας, ανέφερε με τη σειρά του: «Πιστέψαμε πως θα έχουμε καλή πορεία κι αυτό που συνέβη μας πονά. Μερικές φορές δεν υπάρχει εξήγηση. Πήγαμε με μια πολύ καλή ομάδα, ο κόσμος πίστεψε σε μας, αλλά τους απογοητεύσαμε. Ζητάμε συγγνώμη. Η κριτική είναι καλοδεχούμενη, όταν είναι εποικοδομητική κι όχι για να καταστρέψει. Εμείς έχουμε κάνει την αυτοκριτική μας».Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: