Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

«Ο κ.Μελισσανίδης δεν δικαιούται να ομιλεί»

«Ο κ.Μελισσανίδης δεν δικαιούται να ομιλεί» Τα όσα ανέφερε ο Δημήτρης Μελισσανίδης στο περιθώριο της παρουσίασης της φανέλας της ΑΕΚ δεν έμειναν ασχολίαστα από την πλευρά του Ολυμπιακού.


Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού στα γραφεία της ΠΑΕ ανέφεραν:

«Το περιεχόμενο των γελοίων δηλώσεων Μελισσανίδη, είναι προφανώς ανάξιο σχολιασμού. Ο κ. Μελισσανίδης δεν δικαιούται δια να ομιλεί.

Άλλωστε και όταν το κάνει, τα ελληνικά του, που είναι επιπέδου Νηπιαγωγείου, ούτε καν Δημοτικού, δεν τον βοηθούν να γίνει κατανοητός.

Προφανώς και δεν θα πέσουμε στο επίπεδο ενός ανθρώπου, του οποίου η ποδοσφαιρική διαδρομή είναι γεμάτη με βρωμιά, απειλές, τραμπουκισμούς, ξυλοδαρμούς και νυχτερινές εισβολές σε σπίτια ποδοσφαιριστών, παραγόντων και διαιτητών», τόνιζαν οι διοικούντες και συνέχιζαν:

«Προφανέστατα δεν θα σχολιάσουμε τα ανερμάτιστα λόγια ενός ανθρώπου, που η επιχειρηματική του διαδρομή είναι στρωμένη με καταδίκες και κατηγορίες για λαθρεμπόριο κατά συρροή, για εκβιασμούς και απειλές κατά ζωής, με κατασχέσεις και φοροδιαφυγή κατ’ εξακολούθηση, αλλά κατά έναν περίεργο τρόπο κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος ανάμεσα μας.

Και έχει και το θράσος να δηλώνει ότι θα βοηθήσει την Ελλάδα.

Επειδή μάλιστα φαίνεται ότι τον καίνε τα τελευταία 15 χρόνια, που εκείνος πλούτιζε το ποινικό του μητρώο μακριά από το ποδόσφαιρο, να τον ενημερώσουμε ότι στον Ολυμπιακό υπήρξαν και υπάρχουν άνθρωποι που έβαλαν και βάζουν εκατοντάδες εκατομμύρια για την αγαπημένη τους ομάδα.

Δεν τη διέλυσαν, δεν την σκότωσαν, δεν την άφησαν να πέσει στα Τάρταρα για να παραστήσουν μετά τον τζάμπα Μεσσία.
Όσο για το μέλλον εδώ είμαστε.

Και να είναι σίγουρος ο κ Μελισσανιδης ότι από δω και στο εξής, φωτά σε γήπεδο που παίζει Ολυμπιακός δεν θα τον αφήσουμε να ξανακλείσει.

Τα μόνα φώτα που ίσως χρειαστεί να κλείσει είναι τα φώτα ενός κελιού»

Δεν υπάρχουν σχόλια: