Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

«Μας έχουν κακομάθει»!

Έστω και μέσω των μπαράζ, η Εθνική μπορεί να προκριθεί στο Μουντιάλ σύμφωνα με τον Στράτο Αποστολάκη που μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM πρόσθεσε πως από το 2004 και μετά… κακομάθαμε στις επιτυχίες!

«Μας έχουν κακομάθει»!
Ο παλιός διεθνής ποδοσφαιριστής υποστήριξε πως στην Εθνική υπάρχει ταλέντο και προσωπικότητες που μπορούν να πάρουν την ομάδα στις πλάτες του και πρόσθεσε πως σε καμία περίπτωση η Ελλάδα δεν πρέπει να χάσει τα κεκτημένα που της προσφέρει η υψηλή θέση της στην παγκόσμια κατάταξη.

Αναλυτικά όσα είπε στον NovaΣΠΟΡ FM και την εκπομπή του Βασίλη Σαμπράκου:

«Μας έχουν κακομάθει από το 2004 και μετά. Βρέθηκε τότε ένα καλό σύνολο με έναν καλό προπονητή και από τότε ε[ενδύουμε σε αυτό. Και τα προηγούμενα χρόνια υπήρχαν καλοί παίκτες, αλλά όχι σοβαρότητα. Στα δύσκολα, τα κάναμε θάλασσα!

Δεν πρέπει να χάσουμε τα κεκτημένα τώρα, το ότι είμαστε επικεφαλής ομίλων ότι είμαστε στο γκρουπ των ισχυρών, θα ατονήσει το ενδιαφέρον του κόσμου και θα μπούμε σε έναν φαύλο κύκλο απαξίωσης με αποτέλεσμα να γυρίσουμε στα παλιά.

Είναι ρεαλιστικό το να ζητάμε να βλέπουμε και καλή μπάλα. Ο κόσμος έχει δίκιο που απαιτεί να βλέπει θέαμα. Έτσι κερδίζεις φίλους. Ο κόσμος πηγαίνει γήπεδο για να δει κάτι ωραίο και να διασκεδάσει. Με τη Λετονία μέχρι ενός σημείου έγινε. Σε προηγούμενα ματς δεν το είδαμε, ειδικά αν σκεφτούμε πόσο ψηλά είναι στην παγκόσμια κατάταξη η Εθνική. Θα πρέπει να ετοιμαστούμε για το Μουντιάλ όπου θα αντιμετωπίσουμε πολύ σπουδαιότερες ομάδες. Έτσι θα υπάρξει και μια προπαρασκευή για μελλοντικές διοργανώσεις.

Δεν ανησυχώ για το μπαράζ. Έχουμε παίκτες σε καίριες θέσεις με πολύ μεγάλες δυνατότητες. Ο Παπασταθόπουλος, ο Σαμαράς, ο Τοροσίδης, ο Καρνέζης που είναι ο αντικαταστάτης του Νικοπολίδη, το ταλέντο του Μήτρογλου…, σε αυτούς πρέπει να επενδύσουμε ώστε να είναι προετοιμασμένοι για ένα τόσο υψηλού επιπέδου παιχνίδι. Αν εξαιρέσουμε τους παίκτες του Ολυμπιακού και τα παιδιά που αγωνίζονται στο εξωτερικό, οι υπόλοιποι δεν έχουν παραστάσεις από τέτοια ματς και θα πρέπει να τους ετοιμάσουμε ώστε να εμφανιστούν έτοιμοι για τα μπαράζ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: