Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

Παραλήρημα Ανικέεβα κατά Κατσικάρη!!

Σε συνέντευξη-παραλήρημα η πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, Τζούλια Ανικέεβα, κατηγόρησε τον Φώτη Κατσικάρη για τα όσα συμβαίνουν στην Εθνική ομάδα.
Τον Φώτη Κατσικάρη κατηγορεί η πρόεδρος της Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης της Ρωσίας για όσα συμβαίνουν στην Εθνική ομάδα, από την οποία απουσίασαν οι ηγέτες στο Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας. Η Τζούλια Ανικέεβα, σε συνέντευξή της σε ραδιοφωνικό σταθμό της Μόσχας, τόνισε πως ο Έλληνας τεχνικός ευθύνεται για την κατάσταση που επικρατεί στην Εθνική, καθώς και ότι έλειπε σε άδεια όταν τέθηκε το θέμα της απόλυσής του.
Αναλυτικά, τα όσα είπε:
«Ο Κατσικάρης εξελέγη με το πλεονέκτημα της μιας ψήφου, της ψήφου του προέδρου Κρασνένκοβ, ο οποίος έφυγε και ο Κατσικαρης τότε συνειδητοποίησε πως τα πράγματα για την ομάδα δε θα πάνε καλά και έψαχνε τρόπους να αποφύγει αυτή τη νέα κακή κατάσταση. Και τώρα είναι ευτυχισμένος που κατάφερε να το κάνει».
Μετά ανέβασε τους τονους λέγοντας: «Ποιος ειναι ο Κατσικάρης; Ούτε ένας από τους αθλητές μας δεν πέρασε μαζί του μια μέρα προπόνησης. Ποιος είναι αυτός που μιλάει για τον εαυτό του σα να είναι ο καλύτερος προπονητής της Ευρώπης;
Τη στιγμή που τέθηκε το θέμα της απόλυσής του, ο ίδιος έλειπε σε άδεια, και το γραμμα για λογαριασμό του το έγραψε ο γενικός διευθυντής και ταυτόχρονα Ουκρανός δημοσιογράφος και φιλος του. Το γεγονός πως οι ατζέντες του Κατσικάρη αγνοούν τους ρώσικους κανονισμούς, εμένα με εκπλήσσει. Γι'αυτό και έμεινε χωρίς αποζημίωση».
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: