Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

Οικονομικοί οι λόγοι του «ναυαγίου» με Μάντλουγκ!!

ια οικονομικούς και όχι για… ιατρικούς λόγους δεν προχώρησε η μεταγραφή του Αλεξάντερ Μάντλουγκ στον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η πλευρά του Γερμανού αμυντικού.


Οικονομικοί οι λόγοι του «ναυαγίου» με Μάντλουγκ
Διάσταση απόψεων παρατηρείται ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Αλεξάντερ Μάντλουγκ σε ό,τι αφορά την μη ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ενημέρωσε το μεσημέρι της Τετάρτης (11/09) ότι δεν προχώρησε στην απόκτηση του ποδοσφαιριστή λόγω των αποτελεσμάτων των εργομετρικών εξετάσεων, ωστόσο, ο Γερμανός κεντρικός αμυντικός έχει άλλη άποψη. Σύμφωνα με δηλώσεις του στο γερμανικό περιοδικό «Kicker», η μεταγραφή δεν έγινε για οικονομικούς λόγους.

«Οι ιατρικές εξετάσεις δεν έδειξαν κάποιο πρόβλημα. Αυτό που διαπιστώθηκε ήταν ότι ήμουν πίσω σε φυσική κατάσταση. Νομίζω ότι είναι φυσιολογικό. Ήθελα δύο-τρεις εβδομάδες προπονήσεων με την ομάδα» τόνισε αρχικά και πρόσθεσε «αδειάζοντας» ουσιαστικά τη διοίκηση του «δικεφάλου»: «Μου έκαναν μια διαφορετική προσφορά από ό,τι είχαμε συμφωνήσει. Μετά από αυτό δεν μπορούσα να υπογράψω»! Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: