Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

Προτίμησε τον ύπνο ο Μπαλοτέλι!

Τη συνάντηση με την Ιταλίδα υπουργό Ενσωμάτωσης, Σεσίλ Κιέντζ, για να συζητήσουν θέματα ρατσιστικού χαρακτήρα απέφυγε ο Μάριο Μπαλοτέλι, ο οποίος προτίμησε τη ζεστασιά του παπλώματός του.

Προτίμησε τον ύπνο ο Μπαλοτέλι
Την ευκαιρία να συζητήσει για θέματα ρατσισμού στην Ιταλία έχασε ο Μάριο Μπαλοτέλι, τον οποίο τον πήρε ο ύπνος και δεν μπόρεσε να συναντηθεί με την Σεσίλ Κιέντζ.

Η υπουργός Ενσωμάτωσης έγινε η πρώτη μαύρη βουλευτής που καταλαμβάνει τέτοιο αξίωμα στη γειτονική χώρα και με αφορμή την επίθεση που δέχθηκε από ακροδεξιές οργανώσεις ήθελε να συναντηθεί με μέλη της αποστολής της Ιταλίας για να μην επαναληφθούν ανάλογα περιστατικά στα γήπεδα.

Από αυτή τη συνάντηση δεν θα μπορούσε να λείψει ο Ιταλός φορ της Μίλαν, ο οποίος στο παρελθόν έχει δεχθεί ρατσιστικές επιθέσεις σε αρκετά γήπεδα που έχει αγωνιστεί.

Ωστόσο, ο ιδιόρρυθμος ποδοσφαιριστής έκανε το απίθανο και δεν έδωσε το «παρών» σε αυτή τη συνάντηση, αφού τον πήρε ο ύπνος και η κ. Κιέντζ μίλησε στην Gazzetta Dello Sport για αυτό το περιστατικό:

«Ο Μπαλοτέλι μου είπε γιατί δεν ήρθε σε αυτή τη συνάντηση (προτίμησε να κοιμηθεί γιατί δεν ήταν υποχρεωμένος να έρθει). Για μένα ήταν ένα πρόσωπο που ήθελα να δω και να συζητήσουμε με όλη την ομάδα μαζί. Τους εξήγησα πως πρέπει να είμαστε όλοι μαζί στη μάχη κατά του ρατσισμού και όχι ο καθένας για τον εαυτό του». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: