Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

Μαυρίας: «Μπορώ να τα καταφέρω»

Μαυρίας: «Μπορώ να τα καταφέρω» Την πεποίθηση πως μπορεί να πετύχει στην Αγγλία και την Σάντερλαντ εξέφρασε ο Χάρης Μαυρίας μιλώντας στον τοπικό Τύπο. Ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού μίλησε για τη συμβολή του Νταμπίζα στη μεταγραφή.

-για το ρόλο που έπαιξε ο Νίκος Νταμπίζας:
"Μίλησα με τον Νίκο (Νταμπίζα) και μου είπε πως αυτή είναι μία τεράστια ευκαιρία για μένα. Μου μίλησε για τις όμορφες πόλεις, Νιούκαστλ και Σάντερλαντ, και πόσο κοντά είναι μεταξύ τους. Γνωρίζω πως τον αγαπούν στην Νιούκαστλ. Δεν θυμάμαι πολλά από εκείνη την περίοδο, όμως ξέρω πως έπαιξε έξι χρόνια στην ομάδα.

Γνωρίζω επίσης για το γκολ που πέτυχε εναντίον της Σάντερλαντ και ελπίζω να κάνω κι εγώ το ίδιο απέναντι στην Νιούκαστλ όμως. Αν τα καταφέρω θα τον πάρω τηλέφωνο"

-για το πως αισθάνεται μέχρι στιγμής στην Αγγλία:
"Μέχρι στιγμής όλα είναι εντάξει. Όλοι οι παίκτες με έχουν βοηθήσει όπως και οι προπονητές της ομάδας. Μου αρέσει επίσης το περιβάλλον. Οι προπονητές δουλεύουν αρκετά και παίζουν αρκετά ποδόσφαιρο. Γνωρίζουν σχεδόν τα πάντα για μένα και αυτό το γεγονός με κάνει να γίνομαι όλο και καλύτερος μέρα με τη μέρα. Ελπίζω να βελτιώσω τις κινήσεις μου και τον τρόπο που σκέφτομαι στο γήπεδο. Μπορώ να τα καταφέρω".

-για τον Παναθηναϊκό:
"Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα στην Αθήνα, όμως εδώ υπάρχει μεγάλο γήπεδο και φυσικά εκπληκτικές εγκαταστάσεις. Πιστεύω πως η Σάντερλαντ έχει καλή ομάδα. Δεν ξεκινήσαμε καλά όμως στο τέλος θα βρεθούμε στην πρώτη 12άδα".

-για το ρόλο που έπαιξε ο τεχνικός διευθυντής της Σάντερλαντ, Ρομπέρτο Ντε Φάντι, στη μεταγραφή του:
"Τον συνάντησα τον Ιούλιο και μου εξήγησε τη φιλοσοφία, την ευρωπαϊκή, με τη μπάλα στα πόδια. Μου άρεσε αυτό που άκουσα και αμέσως ήθελα να έρθω. Χρειάστηκε να περιμένω κάποιες ημέρες βέβαια για να ολοκληρωθεί το deal.

Ήθελα πολύ να έρθω και τελικά έγινε πραγματικότητα. Όταν έχεις υπομονή γίνεται αυτό που θες. Ήταν η σωστή στιγμή για μένα να κάνω το επόμενο βήμα. Είχα στα πόδια μου πολλά παιχνίδια στο ελληνικό πρωτάθλημα και την Ευρώπη, οπότε το timing ήταν σωστό. Πάντα παρακολουθούσα τι συμβαίνει στην Πρέμιερ Λιγκ και γνώρισα τις αλλαγές που υπήρχαν στην Σάντερλαντ".

-για το που του αρέσει να παίζει:
"Αριστερά και δεξιά είναι δυο θέσεις που μπορώ να παίξω. Αν μπορώ να παίξω ως φουλ μπακ; Σε κάποια ματς ίσως όμως η κανονική μου θέση είναι μπροστά. Πάντως όπου μου ζητήσει ο προπονητής μου θα το κάνω". Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: