Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

Φορμίκα: «Πρωτάθλημα για τον Αστέρα»!

Ευτυχισμένος που επέστρεψε και με όνειρο τον τίτλο για τον Αστέρα Τρίπολης, δήλωσε ο Λαουτάρο Φορμίκα στα πρώτες του λόγια μετά την επιστροφή του στην Τρίπολη.

Φορμίκα: «Πρωτάθλημα για τον Αστέρα»!
Πρωτάθλημα στον Αστέρα Τρίπολης είναι η ευχή του Λαουτάρο Φορμίκα, όπως ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις μετά την επιστροφή του στην Τρίπολη.

Ο ποδοσφαιριστής που απουσίασε απ' τον Αστέρα για 4,5 μήνες λόγω του σοβαρού τραυματισμού του, μίλησε στο arcadiasports.gr για τη χαρά που του νιώθει με την επιστροφή του, το όνειρο του τίτλου με τον Αστέρα Τρίπολης, αλλά και τον χρόνο που θα χρειαστεί για να επιστρέψει στους κανονικούς ρυθμούς της ομάδας.

Αναλυτικά:

Για τα συναισθήματά του, που βρίσκεται ξανά στο γήπεδο σε προπόνηση του Αστέρα μετά από περίπου 4,5 μήνες: «Νιώθω ευτυχία και χαρά που μπόρεσα να ξαναέρθω κοντά στους συμπαίκτες μου, να γνωρίσω τους καινούργιους μου συμπαίκτες και να βρεθώ πάλι κοντά στους ανθρώπους που εργάζονται στο σύλλογο. Είμαι πολύ χαρούμενος που μου δίνεται η ευκαιρία να δουλέψω ξανά για την επιστροφή μου στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας».

Αναφορικά με το πώς εισέπραξε την αγάπη των συμπαικτών του και των φιλάθλων όλο αυτό το διάστημα: «Ήταν μια δύσκολη στιγμή το να βρίσκομαι στο νοσοκομείο και να δίνω αυτή τη μάχη. Η αγάπη του κόσμου μου έκανε πολύ καλό και πριν φύγω τους ευχαρίστησα όλους, φιλάθλους και συμπαίκτες για το κουράγιο που μου έδωσαν. Το ίδιο κάνω και τώρα. Τους ευχαριστώ, με γέμισαν με ικανοποίηση. Αυτό που μένει τώρα είναι μια αλλαγή σελίδας, χαρά και προσμονή για επανένταξη».

Σχετικά με το πώς είναι η καθημερινότητά του το διάστημα που βρίσκεται μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους: «Οι μέρες πέρασαν απολαμβάνοντας την οικογένειά μου γιατί ζω μακριά τους και δεν είναι εύκολο να είμαι μαζί τους συνεχώς. Έκανα ότι μπορούσα, ότι χρειαζόταν για να επιστρέψω όσο πιο γρήγορα γίνεται στο γήπεδο. Δουλειά στο γυμναστήριο, τρέξιμο με το ποδήλατο, και πάντα δίπλα στην οικογένειά μου».

Όσον αφορά το χρόνο που θα χρειαστεί για να επιστρέψει στα γήπεδα και αν νιώθει καλά μετά τον τραυματισμό του: «Νιώθω πολύ καλά, για καλή μου τύχη δεν μου έχει μείνει κανένα σύμπτωμα από την περιπέτεια που πέρασα. Θα κάνω ότι μου πουν οι γιατροί αφού, πρώτα, μιλήσω μαζί τους. Θα ξεκινήσω, αρχικά, με τρέξιμο, αλλά χωρίς βιασύνη. Έχω όλο το χρόνο μπροστά μου, θέλω να γυρίσω, να γυρίσω δυνατός και να είμαι καλά».

Για το αν γνωρίζει τις αλλαγές που έγιναν στο ρόστερ του Αστέρα και αν τον έχει παρακολουθήσει: «Έχω δει τους καινούργιους μου συμπαίκτες, τη νέα ομάδα του Αστέρα. Έχω παρακολουθήσει τους αγώνες του πρωταθλήματος και των προκριματικών της Ευρώπης. Είναι παίκτες, πραγματικά πολύ καλοί με ποιότητα που θα βοηθήσουν την ομάδα».

Μία ευχή για τον Αστέρα και τους συμπαίκτες του: «Το πρωτάθλημα για τον Αστέρα! Το καλύτερο από την περασμένη χρονιά αυτό είναι, να πάρουμε το πρωτάθλημα. Μακάρι να μπορούσε να εκπληρωθεί. Αν δεν γίνει, τουλάχιστον να έχουμε μια αντίστοιχη πορεία με την περυσινή χρονιά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: