Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

Φροντιστήριο Ζόραν Μιλίνκοβιτς!!

Ο Άρης βρίσκεται σε δεινή, βαθμολογική θέση, ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς το γνωρίζει και έχει ήδη ξεκινήσει το... φροντιστήριο!

Φροντιστήριο Ζόραν Μιλίνκοβιτς!
Με κάθε επισημότητα, ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς είναι ο προπονητής που ανέλαβε το δύσκολο έργο να αναστήσει τον Άρη. Μπορεί ακόμα να βρισκόμαστε στην αρχή του πρωταθλήματος, αλλά οι οι «κίτρινοι» έχουν ξεκινήσει με τρεις ήττες σε ισάριθμα ματς και η εικόνα που δείχνει στο γήπεδο δεν είναι και η καλύτερη δυνατή.

Για αυτόν ακριβώς τον λόγο, ο Μιλίνκοβιτς σκέφτηκε να αρχίσει από νωρίς το φροντιστήριο στους ποδοσφαιριστές του προκειμένου να σώσει ό,τι σώζεται από την πρώτη αγωνιστική που θα είναι τεχνικός της ομάδας. Στόχος του Σέρβου προπονητή είναι η συνοχή σε όλες τις γραμμές και κυρίως στην άμυνα.

Ο Μιλίνκοβιτς ζήτησε από τους παίκτες του να βοηθούν ο ένας τον άλλον, να παίζουν ο ένας για τον άλλον, να αμύνεται ο ένας για τον άλλον. Ζήτησε συνεργασίας των τεσσάρων αμυντικών με τα αμυντικά χαφ έτσι ώστε να «χτίσουν» ένα τείχος μπροστά στους επιθετικούς των αντιπάλων. Οπότε αν εξασφαλιστεί το μηδέν στην άμυνα, μετά θα δει τι μπορεί να κάνει και με την επίθεση. Το έργο του Μιλίνκοβιτς δεν είναι εύκολο, ο ίδιος το ξέρει και από την πρώτη ημέρα δουλεύει σε συγκεκριμένους τομείς για να πετύχει τους στόχους του. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: