Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

Δεν... αφήνει την Αργεντινή ο Μέσι!

Κανονικά θα βρίσκεται στα εναπομείναντα δύο παιχνίδια της Αργεντινής για τα προκριματικά του Μουντιάλ ο Λιονέλ Μέσι, παρά το γεγονός πως ήδη η ομάδα του προκρίθηκε στην τελική φάση.

Δεν... αφήνει την Αργεντινή ο Μέσι
Από τη στιγμή που η Αργεντινή προκρίθηκε ήδη στο Μουντιάλ του 2014 (με το 5-2 κόντρα στην Παραγουάη), ξεκίνησε μια... συζήτηση για το αν θα αγωνιστεί στα τελευταία δύο –αδιάφορα- παιχνίδια των προκριματικών, ο Λιονέλ Μέσι.

Και η απάντηση ήρθε δια στόματος «Λέο» και μάλιστα χωρίς να αφήνει πολλά-πολλά.

«Δεν γνωρίζω τίποτα για όλα αυτά, απλώς τα άκουσα τυχαία. Όπως πάντα, συνεχίζω να θέλω να είμαι στην ομάδα, είτε αφορά την Αργεντινής, είτε την Μπαρτσελόνα. Θέλω να είμαι στην εθνική και στη συνέχεια», είπε αρχικά και πρόσθεσε για τις πιθανότητες κατάκτησης του τροπαίου σε μερικούς μήνες:

«Το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι επτά παιχνίδια και πρέπει να είσαι στο 100%. Δεν επιτρέπονται λάθη. Το να κατακτήσεις το συγκεκριμένο τρόπαιο είναι το κάτι άλλο. Έχουμε πολλά ακόμα για να φτάσουμε μέχρι εκεί. Αποτελεί όνειρο για κάθε Αργεντινό αυτή η κούπα, αλλά οφείλουμε να προετοιμαστούμε όσο το δυνατό καλύτερα για αυτούς τους αγώνες».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: