Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

«Σκέψεις για Νίνη και Τζαβέλλα»

Τις σκέψεις του για την χρησιμοποίηση των Τζαβέλλα και Νίνη στο ματς κόντρα στη Βέροια, ανέφερε σε δηλώσεις του ο Χουμπ Στέφενς.

«Σκέψεις για Νίνη και Τζαβέλλα»
Να δει πως ανταποκρίνονται στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ οι διεθνείς που επέστρεψαν απ' τις υποχρεώσεις τους με την Εθνική ομάδα θέλει ο Χουμπ Στέφενς, πριν καταλήξει στα τελικά του πλάνα για το ματς με τη Βέροια.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στα... καλά και τα άσχημα που έχει η διακοπή του πρωταθλήματος, ενώ τόνισε πως δύσκολα θα γίνει μεταγραφή ελεύθερου παίκτη.

Αναλυτικά, όσα είπε ο Χουμπ Στέφενς στην κάμερα του Νovasports:

«Ελπίζω να ήταν καλή για τους ποδοσφαιριστές αλλά πρέπει να δούμε επίσης πως δεν ήταν θετική για τον προπονητή ενός συλλόγου που 'χάνει' αρκετούς για δέκα ημέρες. Αλλά . γνωρίζουμε πως είναι αυτή η κατάσταση με τις Εθνικές ομάδες. Οι Ελληνες διεθνείς έκαναν καλή δουλειά με την Εθνική, είμαι χαρούμενος γι' αυτούς κι ελπίζω πως θα μπορέσουν να μας βοηθήσουν κι εμάς στον αγώνα του Σαββάτου».

- Παρακολουθήσατε τα δυο νέα μέλη της ομάδας σας που συμμετέχουν με την Εθνική (Τζαβέλλας, Νίνης) κι αν ναι, αυτό που είδατε σας έκανε να χαμογελάσετε;
«Φυσικά και παρακολούθησα τους αγώνες της Εθνικής Ελλάδας, είναι φυσιολογικό να παρακολουθείς μια Εθνική ομάδα, όταν πολλοί ποδοσφαιριστές σου αγωνίζονται σ' αυτήν. Είδα και τους δυο, θεωρώ πως έκαναν καλή δουλειά, γενικά η Εθνική έκανε καλή δουλειά και είμαστε χαρούμενοι που έχουμε τη δυνατότητα να τους δούμε τι μπορούν να προσδώσουν και σ' εμάς».

- Το ενδεχόμενο να χρησιμοποιηθούν άμεσα είναι μια σκέψη δεδομένη ή ακόμη δεν έχετε αποφασίσει σχετικά;
«Οχι, πρέπει να δούμε πως ανταποκρίνονται οι ποδοσφαιριστές στις προπονήσεις μας, δεν έχουμε την πολυτέλεια του χρόνου αλλά γνωρίζουμε πως δεν είναι εύκολο να τους αφομοιώσουμε άμεσα στην ομάδα. Ωστόσο πρέπει να προσπαθήσουμε και πρέπει να δούμε πόσο έτοιμος - και σωματικά - είναι ο καθένας τους για ν' αγωνιστεί το Σάββατο κι όταν έχεις πολλά προβλήματα ίσως κάποιοι από αυτούς πρέπει να παίξουν άμεσα».

- Οι σκέψεις σας, η προσέγγιση που κάνετε για τον αγώνα στη Βέροια ποια είναι;
«Είναι ξεκάθαρο, κάθε αγώνας είναι δύσκολος κι αυτός δεν αποτελεί εξαίρεση. Αλλά ελπίζω να έχουμε τη συμπαράσταση πολλών φιλάθλων μας. Εντούτοις, η Βέροια είναι καλή ομάδα, διαθέτουν καλούς μεσοεπιθετικούς και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, να επιβάλλουμε το παιχνίδι μας, να βγάλουμε την ποιότητά μας κι αν τα κάνουμε αυτά νομίζω πως έχουμε σημαντική πιθανότητα να τα καταφέρουμε».

- Και κάτι τελευταίο . Αύριο εκπνέει η προθεσμία και για την απόκτηση ελεύθερων ποδοσφαιριστών. Περιμένετε κάτι ή μήπως η ομάδα θα πορευτεί ως έχει;
«Οχι, δε νομίζω . Ελπίζω ... Φυσικά και παρακολουθούμε τι συμβαίνει στην αγορά, αλλά με τα τωρινά δεδομένα και με τις απαντήσεις που έχουμε λάβει δε νομίζω να συμβεί κάτι»

Δεν υπάρχουν σχόλια: