Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

Στοχ: «Μπορώ και καλύτερα»

Έχει καταφέρει να προσελκύσει τα βλέμματα αν και βρίσκεται σύντομο χρονικό διάστημα στην Ελλάδα. Ο Μίροσλαβ Στοχ όμως διαβεβαιώνει πως μπορεί να παίξει και καλύτερα.

Στοχ: «Μπορώ και καλύτερα»
Έχει κερδίσει τους φίλους του ΠΑΟΚ από το πρώτο κιόλας ματς που αγωνίστηκε και φροντίζει να αποδεικνύει μέσα στο γήπεδο κάθε φορά πως πρόκειται για πολύ καλό ποδοσφαιριστή. Ο Μίροσλαβ Στοχ βοηθά στην ανάπτυξη του παιχνιδιού του «Δικεφάλου του Βορρά» αλλά και τα γκολ που βάζει είναι ιδιαίτερης ομορφιάς για αυτό και πήρε το βραβείο του Best Goal της 3ης αγωνιστικής. Ο ίδιος όμως τοποθετεί τον πήχη ψηλά και να δηλώνει πως μπορεί και καλύτερα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μίροσλαβ Στοχ κατά την βράβευση του για το καλύτερο γκολ της 3ης αγωνιστικής:

Για την δική του απόδοση έως τώρα:
«Ξεκίνησα καλά, είναι στο χέρι μου να συνεχίσω στον ίδιο ρυθμό. Έχω πολλά περιθώρια βελτίωσης Μπορώ να παίξω καλύτερα»

Για την επίπεδο ετοιμότητάς του μετά από τη δύσκολη περσινή σεζόν: «Είναι δύσκολο να πω πόσο έτοιμος είμαι με ποσοστά, αλλά σίγουρα έχω περιθώρια βελτίωσης. Είναι αρχή, και όταν η φυσική κατάστασή μου είναι βελτιωμένη θα βελτιωθεί και το παιχνίδι μου. Είμαι σε καλή κατάσταση και κοντά στο να είμαι σε ένα τοπ επίπεδο».

Για το πώς νιώθει στον ΠΑΟΚ: «Νιώθω πραγματικά σπουδαία, το έχω πει ήδη. Είναι πολύ φιλικοί όλοι μαζί μου και αυτό είναι σημαντικό για να αισθάνομαι πολύ καλά. Αν αισθάνομαι χαρούμενος και στη συνέχεια της χρονιάς μπορώ να αποδώσω και καλύτερα».

Για τη διακοπή του πρωταθλήματος: «Ελπίζω να μας βοήθησε Δουλέψαμε σκληρά, είχαμε και δύο μέρες ρεπό μετά από καιρό, γεγονός που μας βοήθησε να ξεκουραστούμε. Το Σάββατο μπορούμε να κερδίσουμε και να δείξουμε ότι μας έκανε καλό η διακοπή».

Για τις δύο ισοπαλίες και τη μία ήττα σε εκτός έδρας μας και αν μίλησαν γι' αυτό με τον Στέφενς: «Μιλάμε για ένα ακόμη παιχνίδι εκτός έδρας, που είναι έτσι κι αλλιώς δύσκολα. Κάνοντας το παιχνίδι μας μπορούμε να σπάσουμε την έδρα του αντιπάλου και να κερδίσουμε αν είμαστε αυτοί που πρέπει».

Για το αν του λείπει η Εθνική ομάδα και θα ήταν έτοιμος να παίξει κόντρα σε πέντε συμπαίκτες του στον ΠΑΟΚ, Ελληνες διεθνείς: «Είδα τα ματς της Σλοβακίας. Κάναμε δύο πολύ καλά παιχνίδια με την Βοσνία, στο ένα ήμασταν αρκετά τυχεροί, στο δεύτερο αρκετά άτυχοι. Αφήνω την απόφαση στον προπονητή, εγώ είμαι πάντα έτοιμος να βοηθήσω».

Δεν υπάρχουν σχόλια: