Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

Τόσα θέλει ο ΠΑΟΚ για Κάτσε!

Το θέμα που έχει προκύψει με τον Κάτσε έχει κάνει τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να σκέφτονται την αποχώρηση του νεαρού αλλά θα πρέπει η οικονομική προσφορά να ικανοποιεί και τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Τόσα θέλει ο ΠΑΟΚ για Κάτσε
Το κλίμα που επικρατεί στον ΠΑΟΚ με τον Έργκους Κάτσε μυρίζει «μπαρούτι». Στον «Δικέφαλο του Βορρά» σκέφτονται τρόπους για να τιμωρήσουν τον παίκτη και μέσα σε όλα σκέφτονται ακόμα και την αποχώρηση του.

Ήδη υπάρχει ενδιαφέρον από κάποιες ομάδες στην Ιταλία αλλά στον ΠΑΟΚ δεν θέλουν να ζημιωθούν από αυτήν την ιστορία αλλά να ικανοποιηθούν όσο γίνεται περισσότερο. Άλλωστε, πρόκειται για έναν παίκτη μόλις 20 ετών, ο οποίος έχει δείξει στοιχεία καλού ποδοσφαιριστή που μπορεί να ανέβει κι άλλο επίπεδο. Η ρήτρα αποδέσμευσης του αγγίζει τα 5 εκατομμύρια ευρώ. Μια τέτοια πρόταση, την συγκεκριμένη περίοδο δεν γίνεται να υπάρξει από καμία ομάδα.

Στον ΠΑΟΚ έχουν βάλει στόχο να πουλήσουν τον Κάτσε και να κερδίσουν περίπου 1 εκατομμύριο ευρώ. Η προσφορά αυτή θα ικανοποιήσει τους ανθρώπους της ομάδας που θα βάλουν στα ταμεία τους ένα καλό χρηματικό ποσό και θα έχουν λύσει το θέμα που προέκυψε με τον Κάτσε όσο καλύτερα θα μπορούσε να γίνει.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: