Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

Σλούκας: «Αυτά τα μεγάλα σουτ…»

Στα μεγάλα σουτ που μπήκαν και στο πάθος που έδειξε η Εθνική ομάδα, στάθηκε ο Κώστας Σλούκας μετά τη μεγάλη νίκη επί της Ισπανίας.

Σλούκας: «Αυτά τα μεγάλα σουτ…»
Χωρίς όρεξη για μεγάλα λόγια, αλλά με τα πόδια στη γη, υποδέχτηκε τη νίκη της Εθνικής ομάδας, επί της Ισπανίας, ο Κώστας Σλούκας. Ο νεαρός άσος του Ολυμπιακού, στάθηκε στα «μεγάλα» σουτ που μπήκαν για την «γαλανόλευκη» αναφέρθηκε στον «ηγέτη» Βασίλη Σπανούλη αλλά και την συνέχεια του τουρνουά.

Αναλυτικά:

«Ξέραμε πως πρέπει να τα δώσουμε όλα. Ήταν κομβικό παιχνίδι. Τέτοια παιχνίδια πρέπει να βάλεις τα μεγάλα σουτ και όλα πήγαν καλά. Είναι συνηθισμένο φαινόμενο στην Ελλάδα. Όταν κερδίζεις είσαι ο καλύτερος, όταν χάνεις είσαι ο χειρότερος. Εμείς έπρεπε να κυνηγήσουμε το τρένο και το γεγονός πως η Ισπανία ήταν αντίπαλός μας ήταν σημαντικό. Συγκεντρωμένοι πρέπει να είμαστε και στα επόμενα παιχνίδια.

Έχουμε πλουραλισμό, ο Βασίλης είναι ο ηγέτης μας, ενώ μας πήγαν και τα μεγάλα σουτ, τα οποία μπήκαν και μας βοήθησαν. Σημαντική, όμως, ήταν και η άμυνα που παίξαμε στο τέταρτο δεκάλεπτο.

Η Σλοβενία είναι μια ομάδα ρυθμού, τρέχει. Πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό για να κερδίσουμε. Η ομάδα θα είναι έτοιμη. Θέλει προσοχή η άμυνα.

Και ο Λουκάς και ο Νίκος χτύπησαν, αλλά με όλες τις κακουχίες πρέπει να είμαστε εκεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια: