Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

Έτσι θα καθαρίσει την Ισπανία!!

«Ντου στα Αποδυτήρια» για το μεγάλο, όσο και κρίσιμο, παιχνίδι της εθνικής κόντρα στην Ισπανία για το Ευρωμπάσκετ. Ο κακός δαίμονας και τα χρόνια της... φαγούρας. Η κουβέντα τις τελευταίες ώρες είναι κυρίως για την αρνητική παράδοση της εθνικής μας κόντρα στην Ισπανία τα τελευταία χρόνια. Οι παραδόσεις είναι για να σπάνε, όμως. Έτσι δεν λέει το μότο; Αυτό πρέπει να γίνει, λοιπόν!
Άρα, ας λέει ο Τρινκιέρι για τα 155 χρόνια… φαγούρας. Κι ας είναι όσα είναι τα χρόνια που έχουμε να κερδίσουμε την Ισπανία.
Τίποτα δεν της βγαίνει
Όλα αυτά πρέπει να ξεπεραστούν στο παιχνίδι. Μαζί και η γκίνια που μέσα σ’ όλα έχει η εθνική στα τελευταία ματς, αφού τίποτα δεν της βγαίνει μέσα στο παιχνίδι. Ούτε σουτ, ούτε άμυνες.
Να πάρει μπροστά η μηχανή
Οι δυο ήττες στον όμιλο, η κακή παράδοση με την Ισπανία, οι γκαντεμιές όπως ο τραυματισμός του Σπανούλη, όλα αυτά πρέπει να πεισμώσουν τους διεθνείς. Να γίνουν κίνητρα έτσι ώστε να πάρει ξανά μπροστά η μηχανή της εθνικής. Και να γίνει όπως πρέπει! Με τούρμπο κινητήρα!
Τον κακό δαίμονα
Η εθνική πρέπει στο ματς να είναι αποφασισμένη για όλα. Να μην φοβηθεί ούτε λεπτό. Κι ας έχει απέναντί της τον κακό της δαίμονα. Μια ομάδα σαν την Ισπανία που πρωταγωνιστεί επί τόσα χρόνια.
Έτσι είναι η ζωή
Δεν είναι ευχάριστο ότι η εθνική μας έφτασε να είναι τόσο στριμωγμένη με το καλημέρα του νέου ομίλου, μετά απ’ όσα έγιναν τις προηγούμενες μέρες. Έτσι είναι η ζωή, όμως. Είτε την δέχεσαι και προχωράς, είτε σκέφτεσαι τα λάθη χάνοντας χρόνο κι ενέργεια.
Ενάντια σε όλους κι όλα
Με λίγα λόγια, αν η εθνική θέλει να διεκδικήσει στην συνέχεια κάποιο μετάλλιο, πρέπει να κερδίσει την Ισπανία. Πολεμώντας ενάντια σε παραδόσεις, αντιπάλους, ενδεχομένως διαιτησίες, κακοδαιμονίες, αντιξοότητες και ό,τι άλλο προκύψει.
Αυτό είναι το νόημα, λοιπόν. Κι όλα τα υπόλοιπα εγώ προσωπικά τα ακούω βερεσέ… Αυτός ο αγώνας θα είναι πάνω απ’ όλα ΨΥΧΗΣ!
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: