Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

Ετοιμάζει Νίνη ο Στέφενς!!

Με τον Σωτήρη Νίνη στο βασικό σχήμα στο 4-4-2 του ΠΑΟΚ, ο Χουμπ Στέφενς ετοιμάζει τα πλάνα του ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης απέναντι στη Βέροια.

Ετοιμάζει Νίνη ο Στέφενς
Την πρώτη του εμφάνιση με την φανέλα του ΠΑΟΚ και μάλιστα ως βασικός ετοιμάζεται να κάνει ο Σωτήρης Νίνης στην αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής απέναντι στη Βέροια εκτός έδρας. Ο Χουμπ Στέφενς σκέφτεται σοβαρά την χρησιμοποίηση του Έλληνα μεσοεπιθετικού δίπλα στο Τζιόλη, στο 4-4-2 που θα παρατάξει.

Ντεμπούτο με τη φανέλα του «δικέφαλου του Βορρά» θα κάνει στην Ημαθία και ο Γιώργος Τζαβέλλας, που όλα δείχνουν ότι θα πάρει φανέλα βασικού.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα πρόσωπα της ενδεκάδας, ο Ολλανδός τεχνικός φαίνεται πως έχει καταλήξει στον Χακόμπο για τη θέση κάτω από τα γκολπόστ και τους Κατσουράνη και Βίτορ, κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Παράλληλα, ο Κίτσιο θα ξεκινήσει στο δεξί άκρο της άμυνας με τον Τζαβέλλα στο αριστερό, αντίστοιχα.

Ο Τζιόλης μαζί με τον Νίνη θα αποτελέσουν το δίδυμο στον άξονα, έχοντας τους Στοχ (αριστερά) και Λούκας (δεξιά) στα άκρα. Τέλος, στην επιθετική γραμμή θα βρεθούν οι Αθανασιάδης και Σαλπιγγίδης.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: