Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

Ντίνας: «Η χρονιά της Παναχαϊκής»

Έφυγε, αλλά δεν ξεχνά. Ο Θανάσης Ντίνας σε συνέντευξη που παραχώρησε, εμφανίστηκε σίγουρος πως η Παναχαϊκή θα κάνει πολύ καλή σεζόν και θα ανέβει στη Σούπερ Λίγκα.

Ντίνας: «Η χρονιά της Παναχαϊκής»
Πέρασε τρία χρόνια στην Παναχαϊκή, την αγάπησε, αγαπήθηκε και δεν την ξεχνά.

Ο Θανάσης Ντίνας εμφανίστηκε ιδιαίτερα κολακευμένος με την πρόσφατη βράβευσή του, από την πατρινή ΠΑΕ και δήλωσε σίγουρος πως η προσεχή σεζόν θα είναι... «κοκκινόμαυρη».

Αφού, όπως υπογράμμισε, είναι πεπεισμένος πως με τις κινήσεις που έγιναν, η ομάδα μπορεί να πετύχει τον στόχο της ανόδου στην Σούπερ Λίγκα και να δώσει χαρά στον κόσμο.

Αναλυτικά, όσα είπε στο ράδιο «Γάμμα»:

Για την βράβευσή του: «Ήταν μια πολύ μεγάλη τιμή που μου έγινε και ευχαριστώ όλους αυτούς που πήραν μια τέτοια απόφαση. Είναι σημαντικό να σε θυμούνται όταν φεύγεις από μια ομάδα και να σου δείχνουν με πολλούς τρόπους την αγάπη τους. Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα έστω κι έτσι στην Πάτρα, χαρούμενος που τιμήθηκα από μια ομάδα στην οποία έδωσα ότι καλύτερο μπορούσα, δέθηκα μαζί της και με τον κόσμο της κι αυτά δεν θα τα ξεχάσω ποτέ».

Για τη νέα σεζόν της Παναχαϊκής: «Στην Πάτρα έχω πολλούς φίλους και μαθαίνω τα νέα της ομάδας. Έχει κάνει πολύ καλές επιλογές παικτών το καλοκαίρι και νομίζω ότι φέτος θα είναι η χρονιά της. Τρία χρόνια ήμουν στην ομάδα και είχαμε βάλει πλάνο ανόδου στην Α’ εθνική. Πήγαμε από την Γ’ στην Β’ Εθνική την πρώτη χρονιά και αμέσως μετά, είχαμε εκείνη την πορεία στη Β’ εθνική που φθάσαμε μέχρι τα πλέι-οφ, εκεί όπου έγιναν όλα όσα έγιναν και δεν χρειάζεται να τα επαναλάβω σήμερα, είναι γνωστά πανελληνίως, που μας στέρησαν μια δεύτερη συνεχόμενη άνοδο. Αυτή όμως θεωρώ ότι θα είναι η χρονιά των παιδιών, για να φέρουν την Παναχαϊκή στην Α’ εθνική και να δώσουν μια τεράστια χαρά στον κόσμο της. Το πιστεύω και το λέω».

Δεν υπάρχουν σχόλια: