Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

Μανιάτης: «Στόχος να πάμε στους 16»!

Την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League δεν δίστασε να θέσει ως στόχο ο Γιάννης Μανιάτης, μετά τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού επί της Άντερλεχτ.

Μανιάτης: «Στόχος να πάμε στους 16»!
Την όρεξη του Ολυμπιακού για πρόκριση στους «16» του Champions League άνοιξε η μεγάλη σημερινή νίκη επί της Άντερλεχτ (3-0), σύμφωνα με τον Γιάννη Μανιάτη.

Μιλώντας στη Δημόσια Τηλεόραση, ο μπακ των «ερυθρόλευκων», τόνισε: «Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη για μας. Από την ώρα που ήρθαμε στο Βέλγιο, είπαμε ότι το θέλαμε πολύ αυτό το ματς. Ήταν μια από τις μεγαλύτερες εκτός έδρας νίκες στην ιστορία του Ολυμπιακού».

Παρόλο που παραδέχθηκε, δε, ότι «δεν παίξαμε πολύ καλά σήμερα», σημείωσε: «Το κάναμε με την Παρί και είδατε τι έγινε. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Όπως και να ‘χει, εμείς έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης. Στόχος μας είναι να πάμε στους “16” και αν είμαστε συγκεντρωμένοι, θα το πετύχουμε».

Ερωτώμενος για το επόμενο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Μπενφίκα, ο Μανιάτης είπε: «Είναι μια δύσκολη έδρα και πρόκειται για μια πολύ καλή ομάδα. Έχουμε τη δυνατότητα όμως να πάρουμε κι εκεί ένα καλό αποτέλεσμα που θα μας δώσει ελπίδες για πρόκριση».

Κι όταν κλήθηκε ν’ απαντήσει για το πού κρίθηκε η εντυπωσιακή επικράτηση του Ολυμπιακού σήμερα, ανέφερε: «Νομίζω ότι καθοριστικό ρόλο έπαιξε η απόκρουση του Ρομπέρτο στο πέναλτι. Ήταν συγκλονιστικός ο τερματοφύλακας μας σήμερα και τον ευχαριστούμε. Φοβερό παιχνίδι, φυσικά, έκανε και ο Μήτρογλου -με τα τρία γκολ- και γενικά όλοι οι συμπαίκτες μου προσέφεραν γι’ αυτή τη μεγάλη νίκη».



Μπονγκ: «Ήμουν αισιόδοξος»

Ο Καμερουνέζος ακραίος μπακ του Ολυμπιακού τόνισε πως το αποτέλεσμα και όχι η εμφάνιση, είναι εκείνο που μετράει

Ο Γκαετάν Μπονγκ μετά το τέλος του θριάμβου με την Άντερλεχτ υποστήριξε πως το πάθημα, στον αγώνα με την Παρί, έγινε μάθημα για τους «ερυθρόλευκους». «Κάναμε αυτό που έπρεπε ως σύνολο. Κόντρα στην Παρί παίξαμε καλά, αλλά δεν πήραμε το αποτέλεσμα. Τώρα έγινε το αντίθετο. Κρατήσαμε το μηδέν στην άμυνα και επιθετικά, σκοράραμε για να πάρουμε τη νίκη. Είχα τεράστια πίστη στην ομάδα και ήμουν αισιόδοξος. Μάθαμε από τα λάθη με την Παρί Σεν Ζερμέν και τα διορθώσαμε».

Ο Μπονγκ παραδέχτηκε πως η εμφάνιση δεν ήταν όσο εντυπωσιακή δείχνει το σκορ και τόνισε πως πλέον μπροστά είναι το ματς με την Μπενφίκα. «Σίγουρα όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά για εμάς. Μπορεί να μην κάναμε εντυπωσιακή εμφάνιση, αλλά πήραμε αυτό που θέλαμε. Το αποτέλεσμα είναι αυτό που μετράει σε μία τέτοια διοργάνωση. Τώρα θα προετοιμαστούμε με την Μπενφίκα για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα».


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: