Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

Μίτσελ: «Αρχίζουμε να πιστεύουμε στον εαυτό μας»

Στην ολοένα, αυξανόμενη αυτοπεποίθηση των ποδοσφαιριστών και κατ’ επέκταση της ομάδας, στάθηκε στην συνέντευξη Τύπου, μετά το τέλος του ματς με την Άντερλεχτ, ο Μίτσελ

Μίτσελ: «Αρχίζουμε να πιστεύουμε στον εαυτό μας»
Ο τεχνικός του Ολυμπιακού έκανε λόγο για την αξιοποίηση των αντεπιθέσεων από την πλευρά των «ερυθρολεύκων», ενώ έκανε σύγκριση των δύο ημιχρόνων: «Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλά οργανωμένοι σε σχέση με το δεύτερο ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος όμως είχαμε πάρει τον έλεγχο. Παίξαμε πάρα πολύ καλά ξεκινώντας από την άμυνα, όπως είχαμε πει και εκμεταλλευτήκαμε πολύ καλά τις αντεπιθέσεις. Εδώ και λίγο καιρό η ομάδα έχει αρχίσει να πιστεύει στις δυνατότητες της. Θα πρέπει να κάνουμε δύο νίκες ακόμα».

Στη συνέχεια ο Μίτσελ υπογράμμισε πως η ομάδα, πρέπει να συνεχίσει να δουλεύει με ταπεινότητα: «Εμείς θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε γι' αυτό με πολύ ταπεινότητα, γιατί έχουμε ακόμα πολύ δουλειά μπροστά μας για να καταφέρουμε κάτι τέτοιο», ενώ αναφερόμενος στον κόσμο τόνισε: «Ένα ακόμα ευχαριστώ και αυτό δεν θα ήταν αρκετό. Θέλω όμως να τους ευχαριστήσω γιατί εκτός από την μεγάλη χαρά που έδειξαν ότι πήραν, είναι διαρκώς στο πλευρό μας και φαίνονται να είναι πολύ περισσότεροι από όσοι πραγματικά βρίσκονται στις κερκίδες. Τους ευχαριστούμε πολύ γι' αυτό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: