Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

Κάνει… πλάκα και «τρομάζει» κόσμο η Μπάγερν!

Ποιο «Etihad» και ποια Σίτι, όταν στο γήπεδο εμφανίζεται η Μπάγερν. Οι Βαυαροί έκαναν… πλάκα μέσα στο Μάντσετσερ, επικράτησαν 3-1 και «τρομάζουν» κόσμο ενόψει της συνέχειας του Champions League.

Κάνει… πλάκα και «τρομάζει» κόσμο η Μπάγερν
Τι κι άλλαξε προπονητή;

Δεν πήρε δα και κανέναν… μυρωδιά. Τον Πεπ Γκουαρντιόλα έβαλε στο τιμόνι της ομάδας.

Η Μπάγερν και φέτος «τρομάζει» κόσμο με το ποδόσφαιρο που παίζει, τις εμφανίσεις που κάνει και τον απίστευτο ποδοσφαιρικό κυνισμό της. Οι Βαυαροί έστησαν το δικό τους… πάρτι στο «Etihad» και με σκορ 3-1 επικράτησαν της Μάντσεστερ Σίτι, δείχνοντας με τον πιο εμφατικό τρόπο στη 2η αγωνιστική ποιος είναι το αφεντικό του 4ου ομίλου.

Η Σίτι ήθελε αναμφίβολα να αποδείξει ότι πλέον από φέτος είναι μεγάλο μέγεθος και στην Ευρώπη και μπορεί να το κάνει απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο. Ωστόσο, είχε την… ατυχία να συναντήσει στον… δρόμο της την Μπάγερν Μονάχου, την πιο… κυνική ίσως ομάδα στην Ευρώπη. Οι Βαυαροί φρόντισαν από τα πρώτα κιόλας λεπτά να δείξουν στους «πολίτες» ότι είναι οι πρωταθλητές Ευρώπης και ότι δεν «μασάνε» από έδρες. Μόλις στο 7ο λεπτό ο Ριμπερί έκανε το 1-0 και από εκεί και πέρα η ομάδα του Μονάχου έκανε «συντήρηση» του προβαδίσματος που πήρε. Δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα, αλλά αντίθετα έφτασε κοντά στο να πετύχει αυτή ένα δεύτερο τέρμα και με το σκορ υπέρ της πήγανε οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο ημίχρονο τα πράγματα έγινα ακόμα πιο δύσκολα για τους «πολίτες» με την Μπάγερν να μπαίνει αποφασισμένη να τελειώσει την υπόθεση νίκη. Οι Βαυαροί στο 56’ με τον Μίλερ πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Ρόμπεν διαμόρφωσε το 3-0 «κλειδώνοντας» το… διπλό και αφήνοντας τους γηπεδούχους με την προσπάθεια. Το μόνο που κατάφερε η Σίτι ήταν να πετύχει το γκολ της… τιμής με τον Νεγρέδο στο 80’, με την Μπάγερν, που ολοκλήρωσε με δέκα παίκτες την αναμέτρηση λόγω αποβολής του Μπόατενγκ, να φεύγει από το Μάντσεστερ με το 3-1.

Νωρίτερα για τον 4ο όμιλο η ΤΣΣΚΑ Μόσχας επικράτησε 3-2 της Βικτώρια Πλζεν.

Μάντσεστερ Σίτι: Χάρτ, Ρίτσαρντς, Κομπανί, Κλισί, Νάστασιτς, Νασρί (70’ Μίλερ), Χέσους Νάβας, Φερναντίνιο, Τουρέ, Τζέκο (57’ Νεγρέδο), Αγκουέρο (70’ Σίλβα)

Μπάγερν Μονάχου: Νόιερ, Ντάντε, Ραφίνια, Μπόατενγκ, Λαμ, Ριμπερί (82’ Γκέτσε), Ρόμπεν (78’ Σακίρι), Μίλερ, Αλάμπα, Σβαϊνστάιγκερ (76’ Κίρκοφ), Κρος.

Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής

ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Βικτώρια Πλζεν 3-2
(19’ Τόσιτς, 29’ Χόντα, 78’ αυτ. Ρέζνικ- 4’ Ραϊτοράλ, 90+1’ Μπάκος)

Μάντσεστερ Σίτι-Μπάγερν Μονάχου 1-3
(79’ Νεγρέδο- 7’ Ριμπερί, 56’ Μίλερ, 59’ Ρόμπεν)

Βαθμολογία 4ος Όμιλος

1 Μπάγερν Μονάχου 2 (6-1) 6
2 Μάντσεστερ Σίτι 2 (4-3) 3
3 ΤΣΣΚΑ Μόσχας 2 (3-5) 3
4 Βικτώρια Πλζεν 2 (2-6) 0

Η επόμενη (3η) αγωνιστική 23/10

ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Μάντσεστερ Σίτι (19:00)

Μπάγερν Μονάχου-Βικτώρια Πλζεν (21:45)Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: