Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

«Μπορεί την νίκη ο ΠΑΟΚ»

fege
Ο 22χρονος Kώστας Λάμπρου που ανήκει στην ολλανδική Φέγενοορντ και αγωνίζεται με την Εθνική Ελπίδων στην θέση του τερματοφύλακα, μίλησε στον Arena 89,4 και σκιαγράφησε την αντίπαλο του ΠΑΟΚ στο Γιουρόπα Λιγκ, Αλκμάαρ.
Στην αρχή είπε:
«Η Αλκμάαρ σχετικά με πέρσι γιατί έπαιξα αντίπαλος, έχει καλύτερη ομάδα παρόλο που έχασε τον Άλτιντορ στην επίθεση. Στην άμυνα είναι  επιρρεπείς και η δύναμη τους είναι μπροστά. Στηρίζονται στην ταχύτητα στα χαφ από δεξιά και αριστερά και στο κέντρο έχουν τον Μέρτενς. Είναι δύο-τρεις παίκτες που κάνουν την διαφορά. Στο Ολλανδικό πρωτάθλημα κάνει την διαφορά και ο καινούργιος επιθετικός που πήραν που αν δεν κάνω λάθος έχει έξι γκολ στο πρωτάθλημα (Γιόχανσον). Ο Βόιτενς δεν κάνει την τεράστια διαφορά και αυτοί που παίζουν στα αριστερά μπακ είναι παίκτες που κάνουν αυτά που πρέπει, αλλά δεν κάνουν την διαφορά. Επίσης ο Ελμ είναι καλός στα στημένα».
Για το γήπεδο της ΑΖ:
«Υπάρχει ενθουσιασμός αλλά στα φυσιολογικά δεδομένα. Εγώ στην Φέγενοορτ που είμαι οι φίλαθλοι μας θεωρούνται οι πιο φανατικοί στην Ολλανδία, αλλά δεν μπορείς να τους φέρεις στο ίδιο επίπεδο με την Ελλάδα. Επίσης είναι σχετικά μικρό γήπεδο. Εγώ προσωπικά έχω το πρωί προπόνηση και μετά θα πάω να δω το παιχνίδι».
Για το πώς έφτασε να αγωνίζεται στην Φεγενόορντ:
«Κάποια στιγμή στην Αθήνα γινόντουσαν τουρνουά με ομάδες από το εξωτερικό και μία από τις ομάδες ήταν η Ελπίδα. Ήταν κάτι σαν μεικτή Ελλάδος. Εκεί με είδε ο Άγιαξ πήγα για τεστ στην Ολλανδία και το 2005 μετακόμισα εκεί. Εγώ ήμουν στην Χαλκίδα ερασιτεχνικά αλλά σε ηλικία μέχρι 10 ετών παίζαμε σάλας όπου βγήκαμε πρωταθλητές Ελλάδος. Νικήσαμε και τον Παναθηναϊκό. Με ζήτησαν ως δανεικό στην Ελπίδα και από εκεί με είδαν. Είναι αυτό που λέμε να είσαι στο σωστό μέρος την σωστή ώρα».
Τι ομάδα θεωρείτε στην Ολλανδία η Αλκμάαρ:
«Η Αλκμάαρ δεν θα έλεγα ότι είναι μικρομεσαία αλλά  μεγαλομεσαία».
Αν μπορεί να νικήσει ο ΠΑΟΚ:
«Πιστεύω πως ναι. Από την στιγμή που έφερε σε πολύ δύσκολη θέση στην Σαλκε γιατί να μην φέρει και την Αλκμάαρ. Οι δύο ομάδες είναι ασύγκριτες δεν το συζητάμε».
Αν παίζει στην Φεγενόορντ:
«Μέχρι στιγμής εγώ προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα, όλα είναι στην ώρας τους. Πέρσι έκανα 15 παιχνίδια και πάντα είμαι στην 18αδα.  Κάνω ότι μπορώ».
Για τον Σάντος:
«Πέρσι μου είχε έρθει κλήση τον Οκτώβριο για την Εθνική. Τώρα είναι δύσκολο γιατί αν δεν έχεις παιχνίδια στα πόδια σου και δεν σε γνωρίζει ο προπονητής είναι δύσκολο να σε καλέσει. Από εδώ και πέρα κάνω ότι μπορώ. Τώρα είμαι 22 χρονών και το συμβόλαιο με την Φεγενόορντ είναι μέχρι το 2015».
Αν ξέρει κάποιον παίκτη του ΠΑΟΚ:
«Ξέρω τον Νίνη τον Γλύκο τον Σκόνδρα από την Εθνική».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: