Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

Νίκος Καραγεωργίου στο Metropolis: «Μέχρι στιγμής χειρότερος από πέρσι ο ΠΑΟΚ»

Στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα» μίλησε ο Νίκος Καραγεωργίου.

Αναλυτικά τα όσα τόνισε:

Για το ματς του ΠΑΟΚ με την Άλκμααρ: «Όλοι θέλουμε να κερδίσει ο ΠΑΟΚ και αν το καταφέρει διασφαλίζει την πρόκριση. Έχει μια δύσκολη αποστολή καθώς παίζει με μια καλή ομάδα που αγωνίζεται σε ένα ικανοποιητικού επιπέδου πρωτάθλημα. Ελπίζουμε και θέλουμε να κερδίσει».

Για την εικόνα που έχει από τον ΠΑΟΚ μέχρι σήμερα: «Δεν έχει παίξει αυτά που περιμένουμε. Σε σχέση με πέρσι θεωρώ πως είναι χειρότερος. Αυτό δεν σημαίνει ότι επειδή δεν βρήκε το ρυθμό του αμέσως και δεν παίζει καλά πρέπει να φύγει ο προπονητής. Σιγά σιγά θα βρει το δρόμο του, θα παίξει καλύτερα και θα προσπαθήσει να υλοποιήσει τους στόχους του. Πρέπει όλοι να κάνουν υπομονή. Το φετινό ρόστερ είναι καλύτερο από πέρσι για αυτό και πιστεύω ότι θα αποδώσει καλύτερα στο μέλλον.Το Μάιο θα είμαστε σε θέση να κάνουμε τον απολογισμό.

Για τον Χουμπ Στέφενς: «Οι προπονητές εξαρτώνται από το αποτέλεσμα. Είναι σίγουρα μεγάλος προπονητής με σπουδαία καριέρα στη Γερμανία αλλά αυτό αποτελεί παρελθόν. Πιστεύω ότι θέλει το χρόνο του ακόμη και αυτός. Να του δώσουμε τη δυνατότητα να φτιάξει μια ομάδα που θα ανταποκρίνεται στις υψηλές απαιτήσεις των φιλάθλων.

Για τον αν είναι αισιόδοξος για τη συνέχεια: «Υπάρχει συσπείρωση γύρω από τον πρόεδρο και αυτό θα αποδώσει καρπούς. Πρέπει όλοι να συμπορευτούν μαζί του και είναι καλό που αυτό γίνεται. Θα ένα σημαντικό βήμα για να πάει καλύτερα ο ΠΑΟΚ στο μέλλον».

Για το αν ήταν σωστό που τέθηκαν άμεσα πολύ υψηλοί στόχοι: «Ίσως να ήταν τραβηγμένος ο πρωταθλητισμός που τέθηκε αλλά μπορεί και να τον πετύχει. Γνώμη μου είναι πως πρώτα πρέπει να φτιαχτεί η ομάδα και μετά να πούμε ότι είμαστε έτοιμοι για ψηλά. Ενδεχομένως όμως η ομάδα και με κάποιες επιπλέον προσθήκες και με την δουλειά του προπονητή να πετύχει υψηλούς στόχους ακόμη και φέτος».

Για τους παίκτες που ξεχωρίζει από αυτούς που αποκτήθηκαν: «Όλα τα παιδιά που ήρθαν, όπως π.χ. ο Στοχ ή ο Λούλας έχουν ικανότητα. Πιστεύω ότι μπορούν να αποδώσουν καλύτερα αλλά δεν θα έλεγα ότι βρήκαμε φλέβα χρυσού».

Για το αν θεωρεί πως υπάρχει πρόβλημα στην άμυνα: «Ο ΠΑΟΚ θέλει έναν παίκτη σε κάθε γραμμή για να ανεβεί το επίπεδο υψηλότερα».

Για την μονομαχία με τον Ολυμπιακό για τον τίτλο: «Αν συνεχίσει να δείχνει την ίδια κακή εικόνα εκτός έδρας, όπως και στα ματς σε Αγρίνιο, Βέροια και Ηράκλειο, είναι δύσκολο να διεκδικήσει τον τίτλο. Αν βελτιωθεί είναι πολύ πιθανόν να το παλέψει και να τα καταφέρει». Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: