Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

Υπερβολικοί οι Ολλανδοί!

Δεν υφίσταται ο «όλεθρος» που έσπειραν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, με επεισόδια που φέρονται να δημιούργησαν μόνο εκείνοι χθες το απόγευμα στο Άμστερνταμ, εν όψει του ματς με την Άλκμααρ.

Υπερβολικοί οι Ολλανδοί
Μεγαλύτερη έκταση από την πραγματικότητα έχουν δώσει οι ολλανδικές ιστοσελίδες στα επεισόδια που φέρονται να έχουν κάνει μόνο οπαδοί του ΠΑΟΚ.

Οι ολλανδικές ιστοσελίδες υποστηρίζουν πως «θερμόαιμοι οπαδοί του ΠΑΟΚ έσπειραν τον όλεθρο σε καφέ στη Ντάμστραντ, με τα τραπέζια και τα καθίσματα να πετούν στον αέρα. Η αστυνομία εξακολουθεί να αναζητά μια παρέα 20 ανδρών».

Ωστόσο, η αλήθεια είναι πως η όλη ιστορία διήρκησε για μερικά λεπτά και δεν έλαβαν μόνο μέρος φίλαθλοι του «Δικεφάλου του Βορρά», οι οποίοι μάλιστα προκλήθηκαν από οπαδούς άλλης ομάδας.

Ο φωτογράφος που βρέθηκε εκεί έβγαλε την επίμαχη φωτογραφία και έτσι «έπλασε» μία φοβερή ιστορία, η οποία θα μπορούσε να δημιουργήσει και πρόβλημα στην ΠΑΕ στην προσπάθεια που κάνει για να γλιτώσει την ποινή της μίας αγωνιστικής που επιβλήθηκε από την UEFA.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: