Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

Καμίνσκι: «Δεν θα κοιμηθώ απόψε»

Μια εξίσου… εφιαλτική νύχτα, ανάλογη με αυτή που…έζησε από τον Κώστα Μήτρογλου, ομολόγησε πως θα περάσει ο πορτιέρο της Άντερλεχτ, Τόμας Καμίνσκι

Καμίνσκι: «Δεν θα κοιμηθώ απόψε»
Ο 20χρονος γκολκίπερ, τόνισε πως ο Ολυμπιακός ήταν άκρως αποτελεσματικός, ενώ υπογράμμισε πως δεν είναι εύκολο για έναν γκολκίπερ να δέχεται τρία γκολ: «Φοβάμαι πως δεν θα μπορέσω να κοιμηθώ απόψε. Πρέπει να μάθουμε το πως θα ανεβάσουμε την ποιότητα του παιχνιδιού μας και να... σκοτώνουμε τον αντίπαλο. Σε μία τέτοια διοργάνωση δεν συγχωρούνται τα λάθη. Δεν είναι ποτέ ωραίο ένας γκολκίπερ να έχει δεχθεί τρία γκολ. Δεν... καταπίνεται. Ο Ολυμπιακός ήταν άκρως αποτελεσματικός και σκόραρε». Τουλάχιστον αυτό το ματς θα του μείνει, μιας κι εκπλήρωσε την προσδοκία του, ν’ αγωνιστεί στην κορυφαία διοργάνωση: «Για μένα το να παίξω στο Τσάμπιονς Λιγκ ήταν όνειρο ζωής. Ένα όνειρο που είχα από παιδί και έγινε πράξη. Όσο για την ομάδα μου κάναμε ένα δυνατό ματς όμως στο τέλος δεν πήραμε τίποτα. Αν και νεαροί όμως αποδείξαμε σε μερικά σημεία του αγώνα πως μπορούμε να ανταποκριθούμε σε έναν τέτοιο θεσμό».

Με την σειρά του ο Σενεγαλέζος, Σεϊκού Κουγιατέ, εξέφρασε την απογοήτευση του: «Ήμαστε απογοητευμένοι. Χάσαμε 3-0. Παρόλα αυτά θα πάμε στον αγώνα με την Παρί ελεύθερα και για να ευχαριστηθούμε το ποδόσφαιρο. Το Τσάμπιονς Λιγκ κινείται σε ένα τελείως διαφορετικό επίπεδο. Εάν χτίσουμε πάνω στην σημερινή μας εμφάνιση μπορούμε να πάρουμε πόντους. Προσωπικά όπως είπα και πριν στεναχωρήθηκα που ηττηθήκαμε όμως χάρηκα που κάναμε τον αντίπαλό μας να υποφέρει τόσο πολύ. Πήραμε ρίσκα στο ματς και μας κόστισαν.


Πράετ: «Δεν ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα»

Ο 19χρονος μέσος της Άντερλεχτ στάθηκε στις πολλές χαμένες ευκαιρίες που έχασε η βελγική ομάδα

Απαρηγόρητος εμφανίστηκε μετά το τέλος της αναμέτρησης ο νεαρός μέσος των Βέλγων. Ο Ντένις Πράετ έκανε λόγο για άδικο αποτέλεσμα και τόνισε πως η ομάδα του είχε τουλάχιστον πέντε- έξι κλασσικές ευκαιρίες πέρα από το πέναλτι.«Είναι πολύ ενοχλητικό να χάνεις έτσι. Όποιος ξαναδεί το παιχνίδι καταλαβαίνει πως δεν ήταν δίκαιο το τελικό αποτέλεσμα. Ήμασταν ανώτεροι για να μην πω πολύ καλύτεροι από τον Ολυμπιακό όμως υπήρξαμε άστοχοι» είπε ο 19χρονος χαφ και συνέχισε:

« Επιθετικά ήμασταν ανούσιοι και αυτό μας κόστισε. Είχαμε τουλάχιστον 5 με 6 φάσεις για να βάλουμε γκολ εκτός από το πέναλτι. Παρόλα αυτά όχι μόνο δεν βάλαμε γκολ αλλά δεχθήκαμε και τρία. Διαθέτουμε πολύ δυνατούς παίκτες. Σε ένα σημαντικό διάστημα του ματς δείξαμε πως μπορούμε να παίξουμε πολύ καλό ποδόσφαιρο. Τώρα θα πρέπει να τα δώσουμε όλα για να πάρουμε τα αποτελέσματα που πρέπει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: