Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

Ποιος έχει το πάνω χέρι;

Η Τότεναμ φυσικά... Ο 11ος όμιλος του Europa League έκατσε «κουτί» στους Λονδρέζους, οι οποίοι επικράτησαν εύκολα της παραπαίουσας Ανζί με 2-0 στη Ρωσία και εδραιώθηκε στην πρώτη θέση.

Ποιος έχει το πάνω χέρι;
Απλά, όμορφα και ωραία η Τότεναμ βρίσκεται στην πρώτη θέση του 11ου ομίλου του Europa League και πλέον ψάχνουμε τον δεύτερο. Οι Άγγλοι επικράτησαν της Ανζί με 2-0, παίζοντας ποδόσφαιρο ουσιαστικά μόνο στο πρώτο ημίχρονο, όταν και μπήκαν τα δύο γκολ. Ντεφόε στο 34’ και Τσαντλί στο 40’ οι δύο σκόρερ για τους Λονδρέζους, οι οποίοι εδραιώθηκαν στην κορυφή.

Δυστυχώς, το ματς συνοδεύτηκε από επεισόδια κατά την διάρκεια του πρώτου μέρους. Σύμφωνα με ρωσικές πηγές, όλα άρχισαν όταν μερίδα εθνικιστών φώναξε συνθήματα κατά της Δημοκρατίας του Νταγκεστάν (σ.σ. ομοσπονδιακό υποκείμενο της χώρας που εδρεύει η Άνζι).

Οι οπαδοί της Άνζι κινήθηκαν απειλητικά προς το μέρος των εθνικιστών, οι οποίοι φέρεται να είναι υποστηρικτές διαφόρων ομάδων της Μόσχας, αλλά οι ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις δεν τους επέτρεψαν να συμπλακούν. Κατά μία πληροφόρηση η ρωσική αστυνομία προχώρησε σε μία σύλληψη, ενώ λίγο αργότερα οι ακροδεξιοί φώναξαν σύνθημα υπέρ της Τότεναμ. Κάτι ανάλογο είχε συμβεί και στον περυσινό αγώνα της Άνζι με την Άλκμααρ που διεξήχθη στην Μόσχα.

Μία άλλη ρωσική πηγή κάνει λόγο για ρατσιστικά συνθήματα εναντίον των έγχρωμων ποδοσφαιριστών της Τότεναμ. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: