Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

Απολλωνάρα, ολέ!!

Σπουδαίο διπλό για τον Απόλλωνα Λεμεσού, που επικράτησε 1-0 της Λέγκια Βαρσοβίας και έκανε σεφτέ! Ματσάρα στην Τουρκία, με την Λάτσιο να επιστρέφει στο τέλος και να ισοφαρίζει (3-3) την Τραμπζονσπόρ.

Απολλωνάρα, ολέ! (video)
Μέσα στην παγωμένη Πολωνία, έκανε τα δικά του! Ο Απόλλων Λεμεσού επικράτησε 1-0 της Λέγκια Βαρσοβίας για τη δεύτερη αγωνιστική του Γιουρόπα Λιγκ, πήρε τους (πρώτους του) τρεις βαθμούς και μπαίνει δυναμικά στο «παιχνίδι» της πρόκρισης. Ακόμα κι αν τα άλλα δύο... θηρία θεωρούνται μια κλάση πάνω.

Και το έδειξαν στο μεταξύ τους παιχνίδι, όπου Τραμπζονσπόρ και Λάτσιο παρουσιάσαν φουλ επιθετική φιλοσοφία, μένοντας στο 3-3, με τους «λατσιάλι» να πετυχαίνουν δύο γκολ στο φινάλε και να «κλέβουν» ένα βαθμό.

Οι Κύπριοι ήταν καλύτεροι στο δικό τους ματς, είχαν τις ευκαιρίες, αλλά δεν είχαν και τύχη (στην αρχή). Γιατί ο Σανγκόι είχε την ευκαιρία να τους βάλει μπροστά στο σκορ, αλλά στο 24’ αστόχησε από την άσπρη βούλα. Τα λεπτά πέρασαν, αλλά ο παίκτης του Απόλλωνα ήθελε να πάρει το... αίμα του πίσω. Και το πήρε! Στο 56’ κατάφερε να «εξιλωθεί», να κάνει το 1-0 και να χαρίσει το τρίποντο στην ομάδα του.



Κι αν το ματς στην Πολωνία δεν είχε πολύ ενδιαφέρον (από άποψη γκολ), το άλλο στην Τουρκία ήταν το... κάτι άλλο! Η Τραμπζονσπόρ ήταν «μαγική» στο πρώτο μέρος και με δύο τέρματα των Ερντογάν και Μιερζεγιέφσκι πήραν προβάδισμα νίκης. Προς στιγμήν ο Ονάζι μείωσε για την Λάτσιο, αλλά το γκολ του Ενρίκε στο 35’ απεκατέστησε την τάξη. Αλλά, όχι τίποτα δεν είχε τελειώσει. Και το καλύτερο είχε μείνει για το φινάλε, με την «χρυσή» αλλαγή για τους Ιταλούς, τον Φλόκαρι. Μέσα σε διάστημα δύο λεπτών (83’, 85’), ο Αργεντινός άσος σκόραρε δις, διαμόρφωσε το 3-3 και άφησε... ταβλα τους Τούρκους.

10ος όμιλος

Λέγκια Βαρσοβίας-Απόλλων Λεμεσού 0-1
(56’ Σανγκόι)

Τραμπζονσπόρ-Λάτσιο 3-3
(12’ Ερντογάν, 22’ Μιερζεγιέφσκι, 35’ Ενρίκε – 29’ Ονάζι, 83’, 85’ Φλόκαρι)

Βαθμολογία

1. Λάτσιο 4 (4-3)
2. Τραμπζονσπόρ 4 (5-2)
3. Απόλλων Λεμεσού 3 (2-2)
4. Λέγκια 0 (0-2)

Επόμενη αγωνιστική (24/10)

Τραμπζονσπόρ-Λέγκια (20:00)
Απόλλων Λεμεσού-Λάτσιο (20:00)Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: