Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

Ικανοποιημένος ο Πεδουλάκης, χαρούμενος ο Φώτσης!!

Την ικανοποίηση του για την εμφάνιση του Παναθηναϊκού στη φιλική νίκη επί της Αστάνα εξέφρασε ο Αργύρης Πεδουλάκης. Χαρούμενος για την επιστροφή του στο ΟΑΚΑ, ο Αντώνης Φώτσης.

Ικανοποιημένος ο Πεδουλάκης, χαρούμενος ο Φώτσης
Ο Παναθηναϊκός εμφάνισε βελτιωμένη εικόνα στην φιλική νίκη επί της Αστάνα στο ΟΑΚΑ, γεγονός που ικανοποίησε τον προπονητή της ομάδας, Αργύρη Πεδουλάκη.

«Βελτιώσαμε κάποια πράγματα στο παιχνίδι μας. Είχαμε καλές στιγμές, λειτούργησε σωστά η άμυνά μας, αλλά σε μερικά πράγματα είμαστε πίσω. Είναι λογικό. Και εμείς θέλουμε να δούμε κάποια πράγματα προπονητικά σε αυτά τα φιλικά και να εντοπίσουμε τα λάθη μας. Είναι σαν προπόνηση αυτά τα παιχνίδια. Έτσι γίνεται. Είναι προπονητικά ματς για να βγάζουμε τα συμπεράσματά μας σε καταστάσεις με την αντίπαλη ομάδα και τι θα πρέπει να διορθώσουμε», είπε ο «Άρτζι» και συνέχισε αναφερόμενος στον αγώνα Κυπέλλου με τον ΑΓΟΡ:

«Είναι διαφορετικός ο αγώνας με το Ρέθυμνο. Είναι επίσημος θεσμός το Κύπελλο. Εμείς θα κάνουμε ροτέισιον για να έχουμε κάποια παιδιά πιο φρέσκα και θέλουμε κάθε φορά να βελτιωνόμαστε. Είναι ακόμα νωρίς για μας. Είμαστε πέντε μέρες μαζί και θα μείνουμε στον αγώνα με το Ρέθυμνο».

Σχετικά με την προσαρμογή των νέων παικτών, σχολίασε: «Είμαι ευχαριστημένος από την επιθυμία τους. Προσπαθούν πάρα πολύ. Είμαστε πίσω στο αμυντικό κομμάτι, αλλά είναι κάτι που ακόμα το δουλεύουμε. Είμαστε ευχαριστημένοι και θέλουμε βελτίωση στην άμυνα. Επιλογή μας ήταν να πάμε να παίξουμε σε δύο μεγάλα νησιά με έντονο ελληνικό στοιχείο, για να έχουμε τον κόσμο κοντά μας και να δουν την ομάδα σε τέτοιο επίπεδο, κάτι που δεν έχουν την ευκαιρία να το κάνουν. Είμαστε σίγουροι για τη φιλοξενία τόσο στην Κύπρο όσο και στην Κρήτη. Οφείλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι, επειδή ο κόσμος δεν παίζει. Είναι δύσκολο το πρόγραμμά μας στον πρώτο γύρο καθώς δίνουμε αρκετά σημαντικά ματς εκτός έδρας».

Φώτσης: «Χαρούμενος που είμαι εδώ»

Από την πλευρά του ο Αντώνης Φώτσης, που επέστρεψε στο ΟΑΚΑ έπειτα από δύο χρόνια απουσίας, δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος από την πρώτη στιγμή που είμαι στην ομάδα. Αυτό που πρέπει να κάνω είναι να κάνω τη δουλειά που πρέπει για να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό. Αυτοί οι αγώνες δεν είναι μόνο για τη νίκη. Είναι για να βρεθούμε μεταξύ μας στο παρκέ. Έρχεται μια μεγάλη χρονιά και πρέπει να είμαστε έτοιμοι γιατί θα αντιμετωπίσουμε σκληρούς αντιπάλους. Ο χρόνος ποτέ δεν είναι με το μέρος μας. Όλα είναι μέσα στο πρόγραμμα. Απαιτείται σκληρή δουλειά σε υψηλό επίπεδο. Εγώ κάνω τη δουλειά μου και προσπαθώ να βοηθήσω την ομάδα μου. Είμαι χαρούμενος όταν συμβάλω στο παιχνίδι».

Όσον αφορά στη νέα εμφάνιση της ομάδας, τόνισε: «Ωραία η φανέλα. Για τους φιλάθλους που τη βλέπουν αν τους αρέσει, εμείς δεν έχουμε κανένα πρόβλημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: