Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

Το’ πε και το ‘κανε ο Ντάνστον!

Ο Μπράιαντ Ντάνστον αποκαλύπτει μιλώντας στη SportDay την προφητική δήλωσή του πριν τη μετακίνησή του στον Ολυμπιακό. Τι δηλώνει για Σπανούλη, Χάινς και το μέτριο πέρασμα από τον Άρη.

Το’ πε και το ‘κανε ο Ντάνστον
Σε ανύποπτο χρόνο είχε πει πως μπορεί να παίξει στον Ολυμπιακό. Και να που βγήκε αληθινός ο Μπράιαντ Ντάνστον, ο οποίος μιλώντας στη SportDay δεν έδειξε να φοβάται τη σύγκριση με τον Κάιλ Χάινς υποσχόμενος πολλή δουλειά και προσπάθεια για να έρθει το three-peat στην Ευρωλίγκα.

Αναλυτικά, ο Μπράιαντ Ντάνστον μίλησε για:

-το πώς αντέδρασε στην πρόταση του Ολυμπιακού: «Σοκαρίστηκα όταν ήρθε η πρόταση από τον Ολυμπιακό. Δεν το περίμενα. Είχε την πλάκα του, πάντως, γιατί πριν από καιρό παρακολουθούσα ένα ματς του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα μαζί με συμπαίκτες μου στη Βαρέζε. Και τους είχα πει: "Νομίζω ότι μπορώ να παίξω γι’ αυτή την ομάδα". Και λίγους μήνες μετά ο ατζέντης μου με πήρε και μου είπε ότι ενδιαφέρονται. Είναι μεγάλη ευκαιρία για μένα ο Ολυμπιακός».

-το τι έχει αλλάξει σε σχέση με το μέτριο πρόσωπο που έδειξε στον Άρη: «Η σημαντικότερη διαφορά είναι ότι τώρα έχω μεγαλύτερη εμπειρία. Έμαθα πολλά στον Άρη, στο Ισραήλ, στην Ιταλία, όπου έπαιξα πέρυσι με τη Βαρέζε, και βελτιώθηκα τόσο ως παίκτης όσο κι ως χαρακτήρας, ως άτομο. Έμαθα να έχω επιρροή στο παιχνίδι, σε όλα τα κομμάτια, επίθεση και άμυνα».

-τη διαδοχή του Χάινς: «Δεν το νιώθω έτσι, δεν το βλέπω με αυτό τον τρόπο, ότι θα παίξω, δηλαδή, για να καλύψω το κενό κάποιου παίκτη, που έφυγε. Δεν το συζητάμε καν, ο Κάιλ ήταν ένα μεγάλο κομμάτι της ομάδας, βοήθησε πολύ, ώστε να κατακτηθούν δύο συνεχόμενες Ευρωλίγκες. Την ίδια ώρα, όμως, εγώ είμαι ένας διαφορετικός παίκτης και ανυπομονώ να αφήσω το στίγμα μου στον Ολυμπιακό».

-το τι θα δώσει στο παιχνίδι του Ολυμπιακού: «Πολλή ενέργεια. Αμυντικά κυρίως, αισθάνομαι ότι το αμυντικό μου παιχνίδι είναι πολύ καλό. Να προστατέψω το καλάθι της ομάδας. Ακόμη να περιμένουν να τρέξω στο γήπεδο, να παίξω πικ εν ρολ, να επιδράσω στο παιχνίδι όσο περισσότερο μπορώ».

-τον Βασίλη Σπανούλη: «Τι να πεις, είναι μεγάλος παίκτης. Είναι πολύ έξυπνος. Κάνει τα πάντα στο παρκέ για να κερδίζει η ομάδα του. Ειδικά αν είσαι ψηλός παίκτης, είσαι ευτυχισμένος να παίζεις με τον Σπανούλη. Και καταλαβαίνει κανείς το γιατί».

-το όνειρο για την τρίτη συνεχή Ευρωλίγκα: «Η ομάδα είναι λίγες μέρες όλη μαζί, ενώ υπάρχουν και προβλήματα. Είναι δύσκολο να πεις τώρα κάτι με σιγουριά. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Το three-peat θα το δούμε στην πορεία, θα κάνουμε το καλύτερο πάντως, αυτό είναι σίγουρο». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: