Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

Δεν υπάρχει το "μάζεμα" του Μήτρογλου!! (ΒΙΝΤΕΟ)

Αν το είχε κάνει αυτό ένα φορ παγκόσμιας κλάσης, όπως ο Ιμπραϊμοβιτς, θα το συζητούσε τώρα όλη η Ευρώπη. Μήπως είδατε προσεκτικά το ριπλέι στο τρίτο τέρμα του Μήτρογλου; Έχει βάλει πολλά ωραία γκολ στην καριέρα του ο Κώστας Μήτρογλου. Αλλά το χθεσινό, το τρίτο, κόντρα στην Άντερλεχτ, ήταν μαγικό. Και δεν είναι μόνο το εκπληκτικό σουτ -με το ...κακό δεξί παρακαλώ- αλλά περισσότερο είναι η ενέργεια πριν ο Μήτρογλου "οπλίσει".
Αυτό το "μάζεμα" της μπάλας που κάνει ο Έλληνας φορ είναι μοναδικό. Την "τσιμπάει" με το κάτω μέρος του παπουτσιού του και στην ουσία τη στρώνει με τέλειο τρόπο στο άλλο πόδι για να εξαπολύσει τη βολίδα. Και μιλάμε για σουτ δυνατό και τεχνικό. Όχι "ξερό" και ...όπου πάει. Έβαλε φάλτσο ο Μητρογκόλ στην μπάλα κι αυτό δείχνει την κλάση του.
Η ενέργεια, πάντως, πριν το σουτ είναι όλα τα λεφτά. Είναι κίνηση "εκτελεστή" πολύ μεγάλης αξίας. Αν το έκανε αυτό ο Ιμπραϊμοβιτς, για παράδειγμα, τώρα θα παραμιλούσε όλη η Ευρώπη. Με αυτή την ντρίμπλα ξεμαρκαρίστηκε και είχε όλη την άνεση να το "παστελώσει". Μία ντρίμπλα που θέλει γρήγορη σκέψη και εξαιρετική τεχνική
Δείτε στο 0:25 του βίντεο τη φανταστική ενέργεια του Μήτρογλου πριν το γκολ...




Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: