Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

Μήτρογλου: «Μόνο να κερδίζει ο Ολυμπιακός»

Μπορεί να πέτυχε τρία γκολ, όμως το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να κερδίζει ο Ολυμπιακός, όπως τόνισε ο Κώστας Μήτρογλου, αμέσως μετά το παιχνίδι με την Άντερλεχτ.


Μήτρογλου: «Μόνο να κερδίζει ο Ολυμπιακός»
Στη νίκη επί της Άντερλεχτ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής για τον Ολυμπιακό. Ο Κώστας Μήτρογλου, με τα τρία γκολ που πέτυχε κόντρα στους Βέλγους έγινε ο πρώτος Έλληνας επιθετικός που σκοράρει τρία γκολ σε ένα ματς, όμως ο ίδιος σε δηλώσεις του έκανε λόγο για συνολική επιτυχία και όχι προσωπική.

«Θέλαμε πάρα πολύ αυτή τη νίκη και είναι σημαντικό που την πήραμε. Παίξαμε καλά, όπως και ο αντίπαλος σε ένα παιχνίδι που έγιναν πολλές φάσεις. Εμείς βάλαμε τα γκολ όμως και πήραμε τη νίκη», τόνισε και συνέχισε όταν ρωτήθηκε αν θα σκοράρει μόνο… τρεις φορές σε κάθε ματς:

«Εγώ δεν σκέφτομαι έτσι. Σήμερα τα έβαλα εγώ, κάποια στιγμή μπορεί να τα βάλει κάποιος άλλος παίκτης. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να βάζει γκολ και να νικάει ο Ολυμπιακός. Τώρα κοιτάμε την Μπενφίκα, είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά με τις κατάλληλες οδηγίες από τον προπονητή θα πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα στην Πορτογαλία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: