Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

«Πράσινα» αποκαλυπτήρια με νίκη!!

.Στο πρώτο του φιλικό στην έδρα του και μπροστά στο κοινό του ο Παναθηναϊκός επικράτησε εύκολα σε φιλικό της Αστάνα με 73-62. Στο ΟΑΚΑ Δημήτρης και Θανάσης Γιαννακόπουλος, όπως και ο Κώστας Τσαρτσαρής

«Πράσινα» αποκαλυπτήρια με νίκη
Με νίκη συνοδεύτηκαν τα αποκαλυπτήρια του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ. Οι «πράσινοι» στο πρώτο τους εντός έδρας παιχνίδι παρουσία του κόσμου του τους νίκησαν εύκολα σε φιλικό την Αστάνα του Πατ Καλάθη με 73-62.

Παρόντες στο φιλικό ήταν ο ιδιοκτήτης της «πράσινης» ΚΑΕ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, αλλά και ο πρώην ισχυρός άνδρας του «τριφυλλιού», Θανάσης Γιαννακόπουλος. Στις εξέδρες βρέθηκε και ο Κώστας Τσαρτσαρής.

Το ματς

Μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο κατάφερε να διατηρήσει ανταγωνιστικό πρόσωπο στο παρκέ η Αστάνα. Η ομάδα από το Καζακστάν το πάλεψε μέχρι και το 14-14 στο πρώτο δεκάλεπτο καθώς στη συνέχεια το σερί των «πράσινων» που ξεκίνησε από την πρώτη περίοδο και συνεχίστηκε στη δεύτερη τους έφερε στο +10 (24-14). Και το «τριφύλλι» δεν σταμάτησε εκεί. Συνέχισε να ανεβάζει στροφές και οδηγήθηκε στα αποδυτήρια για το ημίχρονο με προβάδισμα 14 πόντων.

Στο τρίτο δεκάλεπτο οι παίκτες του Αργύρη Πεδουλάκη βρέθηκαν ακόμα και στο +21 (50-29), όμως στη συνέχεια κατέβασαν ρυθμό επιτρέποντας στους φιλοξενούμενους να μειώσουν σε 53-40. Πάντως αυτό δεν άγχωσε τους νταμπλούχους Ελλάδας που δεν δυσκολεύτηκαν να διατηρήσουν τη διαφορά τους σε διψήφιο αριθμό μέχρι την ολοκλήρωση των 30’ (63-47). Δεκάλεπτο πειραματισμού το τελευταίο για τον τεχνικό του Παναθηναϊκού. Οι «πράσινοι» μπορεί να μην κατάφεραν να βρουν ρυθμό λόγω των συνεχών αλλαγών και να παρουσίασαν προβλήματα στην άμυνα, όμως αυτό δεν τους εμπόδισε από το φτάσουν εύκολα στην επικράτηση με 73-62

Τα δεκάλεπτα: 19-14, 41-27, 63-47, 73-62


inner

inner

inner

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: