Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

Η «βασίλισσα» και η ματσάρα!! (video)

Σε show των Κριστιάνο και Ντι Μαρία εκτυλίχθηκε το Ρεάλ-Κοπεγχάγη (4-0). Μεγάλο ματς στο Τορίνο, με την Γιουβέντους και την Γαλατάσαραϊ να μένουν στο 2-2 με δύο τέρματα στο τέλος!

Η «βασίλισσα» και η ματσάρα! (video)
Σιγά μην αντιμετώπιζε προβλήματα η Ρεάλ Μαδρίτης! Η «βασίλισσα» επικράτησε 4-0 της Κοπεγχάγης στο «Μπερναμπέου» και γιάτρεψε τις πληγές της. Από δύο γκολ οι Κριστιάνο Ρονάλντο και Ντι Μαρία.

Φοβερό το άλλο παιχνίδι του ομίλου, ανάμεσα σε Γιουβέντους και Γαλατάσαραϊ, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 2-2, αφότου αρχικά η «Γηραία Κυρία» έκανε την ανατροπή και ισοφαρίστηκε στο 88’ από τους Τούρκους.

Πάντα στην κορυφή του ομίλου οι Μαδριλένοι που έχουν ήδη απόσταση ασφαλείας από τους υπολοίπους.

Ρεάλ Μαδρίτης-Κοπεγχάγη 4-0

Μετά το «στραπάτσο» στο ντέρμπι της Μαδρίτης, η Ρεάλ έψαχνε το γιατρικό. Και νωρίς-νωρίς μπήκε σε θέση οδηγού, όπως αναμενόταν, με την κεφαλιά του Κριστιάνος το 20’. Η υπεροχή παρέμενε για τους Ισπανούς, χωρίς όμως να κάνουν τις πολλές φάσεις και στο 39’ λίγο έλειψε να ισοφαρίστουν, ωστόσο ο Μόντριτς έδιωξε πάνω στη γραμμή. Ε, στη συνέχεια, πήρε μπροστά η μηχανή για τους παίκτες του Κάρλο Αντσελότι.

Στο 65’ ο Ντι Μαρία έβγαλε «ΑΡΡΩΣΤΗ» ασίστ στον Κριστιάνο και ο Πορτογάλος διπλασίασε τόσο τα δικά του τέρματα, όσο και της ομάδας του, στην 100η εμφάνισή του στα ευρωπαϊκά γήπεδα. Και μετά, ο Αργεντινός από δημιουργός, έγινε εκτελεστής. Στο 71’ έκανε το ματς... over, ενώ στην εκπνοή έβαλε το «κερασάκι στην τούρτα» διαμορφώνοντας το τελικό 4-0 και δίνοντας χαρά στον κόσμο της Ρεάλ μετά τα διάφορα συμβάντα στις εγχώριες διοργάνωσεις.


Real Madrid 4 - 0  København -Cristiano Ronaldo... από Bo_ronald

Γαλατάσαραϊ-Γιουβέντους 2-2

Πολύ ισορροπημένα τα πρώτα λεπτά στο Τορίνο, χωρίς τις μεγάλες φάσεις και με πολύ προσοχή και από τις δύο ομάδες. Αλλά, το τραγικό γύρισμα του Μπονούτσι προς τον Μπουφόν και η εξίσου τραγική έξοδος του γκολκίπερ της Γιούβε, έδωσαν το δικαίωμα στον Ντρογκμπά να ανοίξει το σκορ στο 36’ για τους Τούρκους. Στο ντεμπούτο του Ρομπέρτο Μαντσίνι στον πάγκο της ομάδας. Οι φιλοξενούμενοι πήγαν στα αποδυτήρια με το υπέρ τους σκορ και το Τορίνο να μένει «παγωμένο».

Στο δεύτερο, οι «μπιανκονέρι» ξεκίνησαν εντυπωσιακά, με φουλ πίεση εξ’ αρχής και προσπάθεια να γυρίσουν το ματς... τούμπα. Και μπορεί να άργησαν να το πετύχουν, αλλά το έκαναν (προσωιρνά)! Με εκτέλεση πέναλτι του Βιδάλ στο 78’, η αναμέτρηση ήρθε στα ίσα της με τα τελευταία δέκα λεπτά να είναι το... κάτι άλλο! Τρία λεπτά πριν το φινάλε, ο Κουλιαρέλα έκανε την ανατροπή, κάνοντας το 2-1 υπέρ της Γιουβέντους, με τους οπαδούς της να ζητωκραυγάζουν στην εξέδρα, αλλά πριν περάσει ένα λεπτό, ο Μπουλούτ ισοφάρισε στο τελικό 2-2, με τις δύο ομάδες να παίρνουν ένα βαθμό και να μην μπορούν να πάρουν προβάδισμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.



Τα αποτελέσματα της δεύτερης αγωνιστικής:
Γιουβέντους-Γαλατασαράι 2-2
(78’ πεν. Βιδάλ, 87’ Κουαλιαρέλα – 36’ Ντρογκμπά, 88’ Μπουλούτ)

Ρεάλ Μαδρίτης-Κοπεγχάγη 4-0
(21’, 65’ Ρονάλντο, 71’, 90’ Ντι Μαρία)

Βαθμολογία
1. Ρεάλ Μαδρίτης 6 (10-1)
2. Γιουβέντους 2 (3-3)
3. Γαλατασαράι 1 (3-8)
4. Κοπεγχάγη 1 (1-5)

Η επόμενη (3η) αγωνιστική (23/10)
Ρεάλ Μαδρίτης-Γιουβέντους
Γαλατασαράι-ΚοπεγχάγηΠηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: