Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

«Ο Α.Σ. θα κάνει έλεγχο»

GROLLIOS
Ο νομικός του Άρη Χρήστος Γρόλλιος μίλησε στον Arena FM 89,4 για την κατάθεση του διοικητικού συμβουλίου για τον ερασιτέχνη Άρη, την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου αλλά και τα θέματα της ΝΕΧΙΑ και του άρθρου 99.
Για το νέο διοικητικό συμβούλιο:
«Είναι μια σύνθεση ατόμων που συνετύχαιναν στο προηγούμενο διοικητικό συμβούλιο το οποίο είχε εκλεγεί και είναι τα άτομα τα οποία επιλέγησαν από την γενική συνέλευση του ερασιτέχνη Άρη προκειμένου να συμμετέχουν στην διοίκηση αυτή που ορίζεται από ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης. Υπήρχε η συγκατάθεση στο ακροατήριο και του τελευταίου προέδρου του Νίκου Παπαδόπουλο, συζητήθηκε σήμερα το πρωί η προσωρινή διαταγή και αργά το μεσημέρι εκδόθηκε απόφαση προσωρινής διαταγής ότι τα 15 άτομα θα ηγούνται τις τύχες του ΑΣ Άρης για το χρονικό διάστημα μέχρι τις 12 Νοεμβρίου όπου θα συζητηθεί και επίσημα η αίτηση για το σχεδιασμό της προσωρινής διοίκησης.
Είναι η πρώτη φορά στα 100 χρόνια του ΑΣ Άρης που υπάρχει διορισμός διοίκησης στον ερασιτέχνη Άρη. Το είδαμε στην ΠΑΕ και στην ΚΑΕ αλλά στον ερασιτέχνη είναι η πρώτη φορά».
Για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου: «Ο ΑΣ Άρης και το διοικητικό συμβούλιο που πρόεκυψε σήμερα έχει στις προθέσεις του σαν προτεραιότητα την σχέση που θα ανάπτυξη τόσο με την ΚΑΕ όσο και με την ΠΑΕ. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα ανατρέψει κάποια κατάσταση απλά θα εκφράζει και αυτός την άποψη του, στα πλαίσια της άποψης που θα εκφράζει θα ασχοληθεί και με το θέμα της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου».
Για το θέμα της NEXIA και το άρθρο 99: Για το άρθρο 99 σαφέστατα και έχει λόγο ο ΑΣ Άρης εξάλλου ασκεί πρόσθετη παρέμβαση προκειμένου να υποστηρίξει την επικύρωση των συμφωνιών τόσο στην ΠΑΕ όσο και στην ΚΑΕ για τη υπαγωγή στο άρθρο 99. Όσο για τον έλεγχο της NEXIA είμαστε σε αναμονή και σε 15 περίπου η ΝΕΧΙΑ θα ανακοινώσει το πόρισμα της, από εκεί και πέρα σε αυτό δεν εμπλέκετε ο ερασιτέχνης , φυσικά όπως παρακολουθεί τις εξελίξεις. Δεν εμπλέκεται για το λόγο ότι η ΚΜΑ ήταν αυτή που ανέθεσε στην ΝΕΧΙΑ την διενέργεια αυτού του ελέγχου και όχι ο ΑΣ Άρης».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: