Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

Σαβιόλα: «Χαρούμενος για τον κόσμο»

Στους φίλους του Ολυμπιακού αφιέρωσε το 3-0 επί της Άντερλεχτ ο Σαβιόλα ο οποίος τόνισε πως αυτή η νίκη θα βοηθήσει την ομάδα στη συνέχεια.

Σαβιόλα: «Χαρούμενος για τον κόσμο»
Αναλυτικά όσα είπε ο Σαβιόλα μετά το 3-0 κόντρα στην Άντερλεχτ:

«Είμαι χαρούμενος γιατί και οι φίλοι της ομάδας είναι χαρούμενοι και ικανοποιημένοι απόψε. Ευχαριστώ τους φιλάθλους μας που δεν σταμάτησαν να τραγουδούν και να μας υποστηρίζουν. Ίσως σε αυτούς πρέπει να αφιερώσουμε τη νίκη. Χαίρομαι για την ασίστ που έδωσα στον Μήτρογλου. Άλλες φορές συμβαίνει το αντίθετο. Σημασία όμως έχει το σύνολο και η ομάδα.
Δεν υπάρχει εύκολο ματς. Εμείς όπου χρειάστηκε ήμασταν συγκεντρωμένοι στην άμυνα και εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες που μας δόθηκαν σκοράροντας σε σωστά σημεία. Ελπίζουμε αυτή νίκη να μας βοηθήσει στη συνέχεια».


Ρομπέρτο: «Οδηγός μας το σημερινό ματς»
Ήταν μαζί με τον Μήτρογλου, ο μεγάλος πρωταγωνιστής, όμως δεν θέλησε να πει κάτι για την προσωπική του απόδοση, παρά για τη νίκη του Ολυμπιακού, επί της Άντερλεχτ, ο Ρομπέρτο.

Έπιασε πέναλτι, έπιασε τα… άπιαστα και μαζί με τον Μήτρογλου ήταν από τους κορυφαίους του Ολυμπιακού στη νίκη επί της Άντερλεχτ. Ο λόγος για τον Ρομπέρτο, ο οποίος μετά το ματς μίλησε για την πορεία της αναμέτρησης αλλά και για την συνέχεια στη διοργάνωση.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ρομπέρτο:

«Νιώθω πολύ καλά. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη νίκη μας. Είμαι πολύ χαρούμενος που κερδίσαμε εκτός έδρας. Επίσης χαίρομαι που πήγα και εγώ καλά. Κυρίως όμως είμαι ικανοποιημένος που πήραμε αυτό που θέλαμε από το ματς. Όχι. Δεν ήξερα πως είναι μία από τις πιο μεγάλες μας νίκες στην Ευρώπη. Νιώθω χαρά για αυτό. Παίζει ρόλο και το σκορ σε αυτήν την διοργάνωση. Σκοπεύουμε λοιπόν να το χρησιμοποιήσουμε αυτό για την συνέχεια. Ναι θα θυμόμαστε το σημερινό ματς και θα αποτελέσει τον οδηγό μας. Θα το έχουμε στο μυαλό μας για την συνέχεια με την Μπενφίκα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: