Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

Ουζουνίδης: «Δεν έρχονται αποτελέσματα και έχουμε πίεση»

Τα καλά αποτελέσματα δεν έχουν έρθει και στον Πλατανιά, υπάρχει πίεση σύμφωνα με τον Μαρίνο Ουζουνίδη. Μία νίκη, θα αλλάξει το κλίμα πιστεύει ο έμπειρος τεχνικός.

Ουζουνίδης: «Δεν έρχονται αποτελέσματα και έχουμε πίεση»
Στα θετικά αποτελέσματα που ακόμα δεν έχουν έρθει, οφείλεται η πίεση που υπάρχει στον Πλατανιά, σύμφωνα με τον Μαρίνο Ουζουνίδη. Ο έμπειρος τεχνικός μίλησε σε τηλεοπτικό κανάλι των Χανίων για την μέχρι τώρα εικόνα της ομάδας του αλλά και για το πόσο μπορεί να αλλάξει το κλίμα με ένα θετικό αποτέλεσμα που μπορεί να έρθει.

«Είναι δύσκολο ματς εκείνο με τον Εργοτέλη. Θα παίξουμε με μία πειθαρχημένη ομάδα, σφιχτή στην άμυνα που με τον τρόπο παιχνιδιού που παίζει παίρνει θετικά αποτελέσματα. Εμείς είμαστε διαφορετική ομάδα από τον Εργοτέλη. Θέλουμε κατοχή μπάλας, δημιουργούμε φάσεις αλλά δυστυχώς, προς το παρόν, δεν έχουμε την ουσία και τα αποτελέσματα. Το γεγονός αυτό μας έχει δημιουργήσει πίεση, περισσότερη από αυτή που έπρεπε να έχουμε», είπε αρχικά ο νεαρός τεχνικός.

Που μίλησε και για τη μέχρι τώρα παρουσία της ομάδας στο πρωτάθλημα. «Ήμασταν καλύτεροι από τους περισσότερους αντιπάλους που έχουμε παίξει, αλλά δυστυχώς, δεν φτάσαμε στα θετικά αποτελέσματα που θέλαμε. Θεωρώ ότι ενώ βελτιωνόμαστε οργανωτικά και σε ομαδικό επίπεδο, πρέπει να ανέβουμε και ατομικά, ώστε να φανεί η διαφορά και η βελτίωση. Μας λείπει το αποτέλεσμα αλλά δεν έχουμε την ουσία. Μας τσατίζει πολύ το γεγονός αυτό, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μας απογοητεύει!», ήταν τα λόγια του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: