Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

Στα… αστέρια με τον Ολυμπιακό!!

Μετά το Βέλγιο ο Ολυμπιακός δεν θ’ αγωνιστεί μόνος ούτε στη Λισαβόνα. Ενημέρωσε, έτσι, τον κόσμο του για το πώς μπορεί να βρεθεί δίπλα του και στο παιχνίδι με την Μπενφίκα.

Στα… αστέρια με τον Ολυμπιακό
Το πώς μπορεί να συνοδέψει τον Ολυμπιακό σε ένα ακόμα ταξίδι του στο Champions League έμαθε ο κόσμος του.

Μετά τη δυναμική παρουσία τους στο Βέλγιο και το παιχνίδι με την Άντερλεχτ, η ΠΑΕ ενημέρωσε τους φίλους των «ερυθρόλευκων» για την τιμή και τις ώρες διάθεσης των εισιτηρίων για το παιχνίδι της μεθεπόμενης Τετάρτης με την Μπενφίκα στο «Ντα Λουζ».


Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ

«H ΠΑΕ Ολυμπιακός, για την 3η Αγωνιστική του UEFA Champions League και την αναμέτρηση της ομάδας μας με την BENFICA, η οποία θα διεξαχθεί στο "ESTADIO SPORT LISBOA E BENFICA" την Τετάρτη 23/10/2013 και ώρα 21:45, ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Τα εισιτήρια του αγώνα θα διατίθενται από τα γραφεία Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ Ολυμπιακός, τα οποία βρίσκονται στο γήπεδο "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ" (είσοδος VIP), από την Δευτέρα 11/10 και καθημερινά από τις 10:00 έως 17:00. Κάθε φίλαθλος για να προμηθευτεί εισιτήρια πρέπει να επιδείξει το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητάς του. Η τιμή των εισιτηρίων είναι 30 ευρώ»
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: