Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

«Ίσως πάρω… σύνταξη στην Ίντερ»

Απόλυτα ικανοποιημένος με τις συνθήκες εργασίας που έχει βρει στην Ίντερ είναι ο Βάλτερ Ματσάρι, δηλώνοντας μάλιστα ότι δεν θα είχε κανένα απολύτως πρόβλημα να πάρει… σύνταξη στους «νερατζούρι».

«Ίσως πάρω… σύνταξη στην Ίντερ»
Άφησε τη Νάπολι για να πάει στον Βορρά και στην Ίντερ. Ωστόσο, ο Βάλτερ Ματζάρι μόνο απογοητευμένος δεν μοιάζει από την επιλογή του. Ο τεχνικός των «νερατζούρι» είναι πάρα πολύ ικανοποιημένος από τις συνθήκες εργασίας και το οικογενειακό κλίμα και δεν θα είχε κανένα απολύτως πρόβλημα να τελειώσει την καριέρα του στον σύλλογο του Μιλάνου. Ωστόσο, τόνισε ότι η δουλειά που γίνεται στην ομάδα θα φανεί μέσα στα επόμενα δύο χρόνια και θα πρέπει άπαντες να κάνουν υπομονή.

«Η Ίντερ είναι μία εξαιρετική ομάδα και όταν δουλεύεις σε αυτήν έχεις την αίσθηση ότι ανήκεις σε μία οικογένεια. Είναι όλα πάρα πολύ καλά εδώ. Από όσα έχω ζήσει όλο αυτό το διάστημα μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι θα μπορούσα κάλλιστα να πάρω… σύνταξη εδώ και να κλείσω την προπονητική μου καριέρα στην Ίντερ», ήταν αρχικά τα λόγια του.

Όσον αφορά τους στόχους της ομάδας: «Έχουμε ένα πολύ καλό σύνολο και θα είναι επιτυχία για εμάς αν καταφέρουμε έστω να εξασφαλίσουμε την έξοδό μας στην Ευρώπη, ειδικά μετά τα όσα συνέβησαν πέρυσι. Για εμάς αυτή η χρονιά είναι το σημείο… μηδέν, ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε το βήμα παραπάνω. Πάντως οι κόποι της δουλειάς μας θα φανούν μέσα στα επόμενα δύο ή τρία χρόνια. Πρέπει να έχει υπομονή ο κόσμος. Δουλεύουμε πολύ σκληρά και τα παιδιά τα δίνουν όλα και έχουμε καταφέρει να πάρουμε αποτελέσματα». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: