Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

Απαντάει ο Νιόπλιας!!

Συνάντηση με τη διοίκηση του ΟΦΗ είχε χθες το βράδυ ο Νίκος Νιόπλιας, ο οποίος αναμένεται εντός της ημέρας να ανακοινώσει την απόφασή του.

Απαντάει ο Νιόπλιας
Το συντομότερο δυνατόν θέλουν στον ΟΦΗ να κλείσουν το θέμα με τον προπονητή, ώστε ο διάδοχος του Παύλου Δερμιτζάκη να προλάβει να δουλέψει κάποιες μέρες με τους παίκτες πριν από το παιχνίδι με τον Εργοτέλη.

Αυτή τη στιγμή σε πρώτο πλάνο βρίσκεται η περίπτωση του Νίκου Νιόπλια, ο οποίος χθες το βράδυ εμφανιζόταν διστακτικός για να καθίσει στον πάγκο της κρητικής ομάδας.

Οι ενδοιασμοί του πρώην προπονητή της εθνικής Κύπρου αφορούν την κατάσταση που θα συναντήσει, εφόσον απαντήσει θετικά, αφού θα πάρει μία ομάδα που δεν έχει αποφασίσει εκείνος για τις επιλογές που έγιναν.

Αυτές τις επιφυλλάξεις προσπάθησαν να άρουν ο Μάνθος Πουλινάκης, ο οποίος επέστρεψε χθες το βράδυ στην Κρήτη από το Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας, στη συνάντηση που είχε στο σπίτι του Νίκου Νιόπλια, παρουσία του Νίκου Μαχλά.

Μην ξεχνάμε, άλλωστε, πως οι δύο τελευταίοι συνδέονται με φιλία πολλών ετών και ίσως η πίεση του Μαχλά να παίξει ρόλο στην τελική απόφαση του Νιόπλια.

Όλα δείχνουν ότι εντός της ημέρας θα γνωρίζουμε τις προθέσεις του 48χρονου προπονητή ή αν η διοίκηση του ΟΦΗ θα ασχοληθεί με τις εναλλακτικές λύσεις που υπάρχουν στο προσκήνιο (όπως για παράδειγμα η «αλμυρή» του Σάκη Τσιώλη).
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: