Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

Αξιέπαινη κίνηση του Ρονάλντο!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με επιστολή στις αρχές του Μαϊάμι ζητεί να αποσυρθούν οι κατηγορίες κατά του εισβολέα που τον αγκάλιασε σε φιλικό της Ρεάλ Μαδρίτης στις ΗΠΑ.

Αξιέπαινη κίνηση του Ρονάλντο
Ένα άλλο, πιο… ανθρώπινο πρόσωπο από αυτό που μας έχει συνηθίσει, παρουσίασε ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης έστειλε επιστολή στις αρχές του Μαϊάμι ζητώντας επιείκεια για τον νεαρό οπαδό που σε φιλικό στις ΗΠΑ το καλοκαίρι είχε εισβάλει στον αγωνιστικό χώρο για να τον αγκαλιάσει και να του μιλήσει, αλλά στη συνέχεια συνελήφθη και αντιμετωπίζει προβλήματα με τη δικαιοσύνη.

Η επιστολή του Πορτογάλου σούπερ σταρ διαβάστηκε στο δικαστήριο και με αυτή ελπίζει να βοηθήσει το νεαρό θαυμαστή του να πληρώσει πολύ ακριβά αυτή την υπερβολική εκδήλωση αγάπης.

«Το όνομά μου είναι Κριστιάνο Ρονάλντο και αγωνίζομαι στη Ρεάλ Μαδρίτης. Αγωνιζόμουν σε ένα φιλικό, όταν ένας φίλαθλος μπήκε στον αγωνιστικό χώρο. Το όνομά του είναι Ρόναλντ Γκιόκα και είναι φοιτητής. Με αγκάλιασε και μιλήσαμε για λίγο, μέχρι η ασφάλεια να φτάσει και να τον απομακρύνει. Δεν ήταν επιθετικός ή βίαιος σε καμία περίπτωση, ενώ δεν προέβαλε καμία αντίσταση στους ανθρώπους της ασφάλειας.

Όπως πληροφορούμαι, παραδέχτηκε το λάθος του και αναγνωρίζει τη σημασία της ασφάλειας. Είναι ένας νεαρός που μεγάλωσε χωρίς πατέρα και ανατράφηκε μόνο από τη μητέρα του. Πηγαίνει στο τοπικό κολέγιο με οικονομική στήριξη ως ξένος φοιτητής. Ανησυχώ γιατί μπορεί να αντιμετωπίσει προβλήματα με την άδεια παραμονής του και το κολέγιό του, αν δεν αποσυρθούν οι κατηγορίες.

Αντιλαμβάνομαι τη θέση σας και τη σημασία της εφαρμογής των νόμων, αλλά με σεβασμό ζητώ να ξανασκεφτείτε τη στάση σας και να αποσύρετε τις κατηγορίες αυτές. Έχει ένα λαμπρό μέλλον μπροστά του και θα ήταν λυπηρό να καταστραφεί αυτό από ένα λάθος.

Σας ευχαριστώ πολύ. Αν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου οποιαδήποτε στιγμή
».




Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: