Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

Πριν τον… μαραθώνιο!

Πριν τον… μαραθώνιοΣτον ΠΑΟΚ οι παίκτες απολαμβάνουν τις ημέρες ξεκούρασης πριν επιστρέψουν στις προπονήσεις της ομάδας για έναν μαραθώνιο… αγώνων μέσα σε ένα μικρό χρονικό διάστημα.

Συγκεκριμένα, οι ποδοσφαιριστές του «Δικεφάλου του Βορρά» καλούνται να δώσουν επτά παιχνίδια μέσα σε 22 ημέρες, ένα διόλου… χαλαρό πρόγραμμα.

Με επιστροφή των διεθνών από τις Εθνικές τους ομάδες, οι «ασπρόμαυροί» μπαίνουν σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς. Το επόμενο Σάββατο (19/10) καλούνται να αντιμετωπίσουν τον Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Συνεχίζουν με το ματς της τρίτης αγωνιστικής του ομίλου του Γιουρόπα Λιγκ για την Μακάμπι Χάιφα στην Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για ένα παιχνίδια το οποίο θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, εκτός κι αν η έφεση που έχουν καταθέσει στην ΟΥΕΦΑ αλλάξει τα δεδομένα.

Ακολουθούν δύο εκτός έδρας παιχνίδια. Στις 27/10 ο ΠΑΟΚ στην Κομοτηνή παίζει με τον Πανθρακικό και μεσοβδόμαδα πηγαίνουν στην Καρδίτσα για να παίξουν με την Αναγέννηση τη ρεβάνς του 3-0 από το πρώτο παιχνίδια για το Κύπελλο.

Στις 2 Νοεμβρίου οι ασπρόμαυροι επιστρέφουν στην Θεσσαλονίκη για να υποδεχθούν τον Εργοτέλη για την 10η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Αμέσως μετά από αυτό καλούνται να συγκεντρωθούν στην αναμέτρηση με την Μακάμπι Χάιφα στο Ισραήλ.

Τελευταίο παιχνίδι στη σειρά αυτή των συνεχών αγωνιστικών υποχρεώσεων είναι αυτό με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, με τους ερυθρόλευκους να προέρχονται κι εκείνοι από ένα εξίσου επιβαρυμένο πρόγραμμα τις προηγούμενες ημέρες.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: