Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

Παπαϊωάννου: «Δεν θα κάνουμε κάτι διαφορετικό»

Την επιθυμία να ηχογραφηθεί ξανά ο ύμνος της ΑΕΚ για να ακούγεται καλύτερα στο γήπεδο και να συμβιβάζει στις απαιτήσεις της εποχής εξέφρασε ο Μίμης Παπαϊωάννου.

Παπαϊωάννου: «Δεν θα κάνουμε κάτι διαφορετικό»
Ενεργή συμμετοχή στην ηχογράφηση του ιστορικού ύμνου της ΑΕΚ με σύγχρονα μέσα θέλει να έχει ο Μίμης Παπαϊωάννου, ο οποίος θα συνεργαστεί με τον μουσικοσυνθέτη Χρήστο Νικολόπουλο για να βγει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

«Δεν θα κάνουμε κάτι διαφορετικό από αυτό που κάναμε τότε στη Γερμανία. Θα ηχογραφήσουμε ξανά τον ύμνο με σύγχρονα τεχνικά μέσα, ώστε να μπορεί να ακούγεται καλά πλέον στο γήπεδο. Να ενθουσιάσουμε λίγο περισσότερο τον κόσμο», ήταν το πρώτο σχόλιο του παλαίμαχου επιθετικού της Ένωσης.

Στη συνέχεια, ο θρύλος των «κιτρινόμαυρων» υποστήριξε ότι το συγκεκριμένο εγχείρημα έχει δει με καλό μάτι και ο Δημήτρης Μελίσσανίδης: «Το θέλει και ο πρόεδρος. Τον πήρα τηλέφωνο, μίλησε και ο Χρήστος μαζί του και προχωράμε. Εμείς θα κάνουμε ξανά τον ύμνο, ίσως με 1-2 αλλαγές στο μπουζούκι. Θέλουμε απλά να το φέρουμε στα στάνταρ της εποχής και να το κάνουμε πιο σύγχρονο».

Καταλήγοντας, ο Παπαϊωάννου στήθηκε και στην «Αγια Σοφιά»: «Το γήπεδο είναι καλό. Είναι και μαζεμένο. Πιστεύω πως θα γίνει πράξη και είναι σημαντικό για την ΑΕΚ» και περιμένει την στιγμή που θα ανοίξουν οι θύρες και θα ακουστεί ο νέος ύμνος της ΑΕΚ στην «Αγιά Σοφία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: