Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

«Έκανα το αυτονόητο»

amaradidis
Ο ποδοσφαιριστής της Βέροιας, Δημήτρης Αμαραντίδης, μίλησε στον Arena FM 89,4 για το θέμα που προέκυψε με τη ληστεία στο κέντρο της πόλης, ξεκαθαρίζοντας πως δεν έκανε κάτι παραπάνω από το αυτονόητο.
Διαβάστε όσα είπε:
«Δεν έχω κάνει κάτι. Απλά έκανα το αυτονόητο. Να πάρω τηλέφωνο, δηλαδή, τους υπεύθυνους του καταστήματος να δουν τις ζημιές που έπαθαν στο μαγαζί», είπε αρχικά.
Ενώ συνέχισε: «Δεν έκανα κάτι περισσότερο από το αυτονόητο, όπως είπα και πριν και ήρθαν οι άνθρωποι να δουν τι έγινε. Δεν συνάντησα τους κλέφτες. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Δεν τους ήξερα τους ανθρώπους. Είχε το τηλέφωνο πάνω στην πόρτα και από εκεί και πέρα είναι εύκολο να καλέσεις. Έγινε στο κέντρο της Βέροιας λίγο μετά τις 11».
Για το τι θα έκανε σε περίπτωση που βρισκόταν στο σημείο την ώρα που γινόταν η ληστεία: «Πιστεύω θα επενέβαινα γιατί το να μπαίνει κάποιος σε σπίτι ή μαγαζί θα το έβλεπα περίεργα. Δεν ξέρω πως, αλλά θα επενέβαινα.»
Για επόμενο παιχνίδι της Βέροιας με τον Άρη: «Οι δυο ομάδες είναι σε δύσκολη θέση και θα ψάξουν τη νίκη. Το δικό μας το θέμα είναι ότι παίζουμε εντός και πρέπει να κυνηγήσουμε περισσότερο τους 3 βαθμούς. Χθες οριστικά μάθαμε ότι θα παίξουμε στην έδρα μας και μας χαροποίει».
Όταν αλλάζεις προπονητές σε σύντομο χρονικό διάστημα δεν είναι και το καλύτερο, άλλα παίρνεις από τον κάθε προπονητή ότι σου πει και προσπαθείς για το καλύτερο. Να βγάζεις στο γήπεδο αυτά που θέλει».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: