Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

Με τον απατεώνα πώς θα συνεργαστείς, ρε Γιώργο;

Μεγάλη μπουκιά φάε αλλά μεγάλη κουβέντα μην πεις υποστηρίζει ο λαός, με τον Δώνη να βρίσκει στη νέα του ομάδα έναν παίκτη-απατεώνα! Σύμφωνα με δική του δήλωση...
Ο σκύλος, όπως έχετε διαπιστώσει, έχει το νου του σε όλα και δεν του ξεφεύγει τίποτα. Για αυτό και όταν έγινε γνωστή η οριστική συμφωνία του Δώνη με τον ΑΠΟΕΛ, κάτι που λίγο-πολύ το είχε γράψει ο σκύλος σε ρεπορτάζ του, έριξε μία ματιά στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ.
Και ξέρετε ποιον παίκτη βρήκε; Τον Μάριο Μπούντιμιρ, που είναι μάλιστα και από τα βασικά μέλη στην 11άδα του κυπριακού συλλόγου. Θυμάστε την ιστορία με τον Κροάτη επιθετικό, πριν από 1,5 χρόνο, όταν αποφάσισε να αποχωρήσει από τον Εργοτέλη;
Ο Γιώργος Δώνης, που εκείνο το καλοκαίρι είχε συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ για συνεργασία, "έψηνε" τον Μπούντιμιρ να ανηφορήσει στη Θεσσαλονίκη, για να αγωνιστεί με τη φανέλα του Δικέφαλου. Κι ενώ φαινόταν όταν θα προέκυπτε γάμος, τελικά ο Κροάτης φορ υπέγραψε στον ΑΠΟΕΛ.
Με τον Δώνη να σχολιάζει, τότε, σε δηλώσεις του: "Την υπόθεση του Μπούντιμιρ την χειριζόμουν εγώ για 2-3 εβδομάδες. Όσα χρόνια ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο δεν έχω συναντήσει πιο απατεώνα παίκτη από Μπούντιμιρ και πιο απατεώνα από τον ατζέντη του! Τελικά είμαστε τυχεροί που δεν ήρθε, διότι στην ομάδα θέλω να έχω ανθρώπους που θα τιμούν το λόγο τους και θα είναι ειλικρινείς… Και αυτός δεν ήταν..."!
Τι άλλο να πούμε, τώρα, εμείς;
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: