Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

Φουλ για κούπα ο Τζόκοβιτς!

Έτοιμος για νέο τίτλο, αυτή την φορά στην Σανγκάη είναι ο Νόβακ Τζόκοβιτς που επιβλήθηκε 2-0 σετ του Τσονγκά και πέρασε στον τελικό.

Φουλ για κούπα ο Τζόκοβιτς
Το Νο1 το έχασε, τους τίτλους όμως φαίνεται πως θέλει να τους μαζέψει όλους. Μετά από αυτόν στο Πεκίνο, ο Νόβακ Τζόκοβιτς ετοιμάζεται για ακόμα έναν στην Σανγκάη, καθώς πέρασε στον τελικό του τουρνουά.

Ο Νόλε επικράτησε σχετικά εύκολα 2-0 σετ (6-3, 7-5) του Τζο-Γουίλφριντ Τσονγκά και τσέκαρε το εισιτήριο για τον μεγάλο αγώνα της Κυριακής. Στο πρώτο σετ ο Σέρβος ήταν απόλυτος κυρίαρχος, με τον Γάλλο να μην θυμίζει σε τίποτα τις προηγούμενες εμφανίσεις του επί κιενζικού εδάφους.

Στο δεύτερο εμφανίστηκε πιο ανταγωνιστικός, ωστόσο στο καθοριστικό γκέιμ για να οδηγήσει το ματς σε tie break, δέχθηκε μπρέικ από τον Σέρβο και ο αγώνας ολοκληρώθηκε με το νούμερο δύο στον κόσμο να παίρνει τη νίκη έπειτα από 1 ώρα και 33 λεπτά.

Πλέον περιμένει να μάθει τον αντίπαλό του από τον έτερο ημιτελικό ανάμεσα στον Χουάν Μάρτιν Ντελ Πότρο και τον Ραφαέλ Ναδάλ. Πιθανώς να έχουμε επανάληψη του τελικού στην πρωτεύουσα της Κίνας πριν μια εβδομάδα...Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: