Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

«Φταίω και για αυτό ζήτησα συγγνώμη»

Την πλήρη ευθύνη για το γκολ που δέχτηκε η ομάδα του και έχασε με 1-0 από την Ελλάδα στα προκριματικά του Μουντιάλ αποδέχτηκε ο Γιαν Μούχα.

«Φταίω και για αυτό ζήτησα συγγνώμη»
Ο τερματοφύλακας της Σλοβακίας τόνισε πως ζήτησε συγγνώμη από όλη την ομάδα στα αποδυτήρια για το τραγικό λάθος του, στάθηκε στην αναμενόμενη εμφάνιση της ελληνικής ομάδας και διαμαρτυρήθηκε για τις πολλές κάρτες που δέχτηκαν οι συμπαίκτες του.

Αναλυτικά: «Νιώθω πολύ άσχημα για ό,τι έγινε. Φταίω και ζήτησα συγγνώμη στα αποδυτήρια από τα παιδιά και το τεχνικό τιμ. Η θέση του τερματοφύλακα, αλλά και η καθημερινότητά του, είναι δύσκολες. Κάποιες φορές έρχονται και τέτοια λάθη.

Έχω στο μυαλό μου πως πριν τον αγώνα όλοι μας θέλαμε ένα πιο καλό αποτέλεσμα. Οι Έλληνες έπαιξαν όπως τους περιμέναμε. Έκαναν κάποιες ευκαιρίες, όμως το πιο σημαντικό είναι πως απέτυχαν να σκοράρουν από δική τους ευκαιρία. Επίσης, ο διαιτητής δεν χειρίστηκε καλά τον αγώνα. Έβγαλε πολλές κάρτες για εμάς».

Ο Στάνισλαβ Σέστακ συμπλήρωσε πως: «Έπαθα σοκ με το αυτογκόλ που βάλαμε. Οι Έλληνες είχαν κάποια κόρνερ και συνηθισμένες φάσεις για να βάλουν γκολ, όμως εμείς σκοράραμε. Τους βοηθήσαμε με έναν παράδοξο και ολίγον τι... θεαματικό τρόπο.

Δεν θέλουμε να βρίσκουμε δικαιολογίες με τον διαιτητή, όμως δεν έδωσε παράβαση πάνω στον Στοχ, αλλά και στον Σκρτελ στο τέλος. Επίσης, δεν καταλαβαίνω πως γίνεται ο αρχηγός μας να δέχεται κόκκινη, όταν έχει τρεις αντιπάλους να πηγαίνουν πάνω του».

Τέλος, ο Γιαν Ντούριτσα επισήμανε πως: «Ο καθένας μπορεί να κάνει ένα λάθος. Όμως, ένα τέτοιο γκολ και λίγο πριν το ημίχρονο είναι μοιραίο και, ειδικά, έτσι όπως μπήκε. Λυπόμαστε όλοι, αλλά δεν ρίχνουμε σε κανέναν το φταίξιμο. Πρέπει να πάμε παρακάτω. Νικάμε ως ομάδα και χάνουμε ως ομάδα.

Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Σίγουρα, όμως, θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει κάτι παραπάνω από τον αγώνα. Είχαμε τη δυνατότητα για την ισοπαλία». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: